VATRENI MOGU ODAHNUTI / Englezima u zadnji trenutak prije Eura otpao jedan od najvažnijih igrača

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Southgate bi trebao kasnije u utorak objaviti konačan popis s imenima 26 igrača koje vodi na EURO

1.6.2021.
14:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Napadač Manchester Uniteda Mason Greenwood povučen je iz engleske reprezentacije zbog ozljede, objavio je u utorak engelski prvoligaš.

Greenwood je bio jedan od 33 igrača koje je izbornik Gareth Southgate prošli mjesec stavio na privremeni popis za EURO prije nego se odluči koga će stvarno voditi na prvenstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southgate bi trebao kasnije u utorak objaviti konačan popis s imenima 26 igrača koje vodi na EURO. "Pozorno smo pratili Masonove klupske nastupe kako bi se održala njegova dostupnost kroz intenzivne rasporede Premier lige 2020. i Europske lige ", navodi se u izjavi Manchester Uniteda.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mason Greenwood/Profimedia

Opcije u napadu

"Ali daljnji angažman na turniru ne bi bio koristan i Mason će ostati u Unitedu kako bi se oporavio i pripremio za predsezonski trening", istaknuli su. Inače, Southgate nema baš previše opcija na poziciji centarfora, osim Harryja Kanea koji ne neizostavan tu su mu još samo Calver-Lewin i Ollie Watkins, a Greenwood je u svakom slučaju bio bolja opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EURO počinje 11. lipnja i traje do 11. srpnja a održavat će se u 11 europskih gradova, a jedan od njih je London gdje će se na Wembley stadionu igrati utakmice grupne faze, ali i polufinala te finale.

Engleska igra protiv Austrije prijateljsku utakmicu u srijedu, a u nedjelju protiv Rumunjske prije početka EURA gdje je u skupini D s Hrvatskom, Češkom i Škotskom. Prvu utakmicu na EURU igra 13. lipnja baš protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo