Englezi žele sakriti veliku nogometnu sramotu!

U Engleskoj je pokrenuta prava javna kampanja za oduzimanje kapetanske vrpce Johnu Terryju.

2.2.2012.
14:38
VOYO logo

Suđenje za rasizam u kojem se kapetan Chelseaja i engleske reprezentacije John Terry optužuje za vrijeđanje braniča QPR-a Antona Ferdinanda odgođeno je za drugi dio godine i održat će se nakon EURO-a u Poljskoj i Ukrajini. Međutim, Englezi već i prije EP-a žele sprati ljagu sa svog imena.

Pokrenuta je prava kampanja za oduzimanje kapetanske vrpce Terryju, zajedno su javno ustali borci protiv rasizma, komentatori javnih zbivanja te mnogi nogometaši koji su se složili da će odnosi u svlačionici biti ozbiljno narušeni ako Terry ostane kapetan engleske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Fabio Capello dosad nije želio smijeniti Terryja jer smatra da nitko ne može biti kažnjen dok mu se ne dokaže krivica, međutim, čini se da će i ta priča uskoro završiti.

Kolumnist The Timesa Matt Dickinson pridružio se spomenutima porukom da će izgledati vrlo ružno ako će reprezentaciju predstavljati čovjek osumnjičen za rasizam nad drugim nogometašem. Slično razmišljaju i drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je vrlo ozbiljno, preteške su optužbe da bi ih FA ignorirao. Ulog je prevelik i u savezu moraju povući čvrst potez", poručio je nogometni komentator The Independenta Sam Wallace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo