ENGLEZI SE VRLO RUŽNO SPRDAJU S DINAMOM: / Navijači najavljuju skidanje rekorda, a Daily Mail je pretjerao

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Englezi su uvjereni da niti jedna momčad skupine ne može nauditi Cityju

30.8.2019.
9:56
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

I dok brojni mediji, odnosno navijači, s puno respekta i strahopoštovanja komentiraju engleskog prvaka Manchester City i njegova trenera Pepa Guardiolu, engleske pristalice tog kluba i tamošnji mediji se, eto, - sprdaju. Nema sumnje, City je teški favorit i šanse za prolaskom skupine su im 1.03, ali nekako je čak i opasno podcjenjivati protivnike u najelitnijem europskom natjecanju.

Niti jedna momčad nije zalutala u skupinu Lige prvaka, a povijest nas je uvjerila kako svatko zaista može pobijediti svakoga, pa makar bila riječ o taktičkom mastermindu Pepu Guardioli. Ipak, Engleze to ne dira i onu su se već počeli izruguvati sa skupinom koja je zapala njihova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO JE TOTALNI AUTSAJDER? /

Pogledajte što kladionice kažu o šansama 'modrih' u Ligi prvaka

'Skupina smrti'

Englezi su uvjereni da niti jedna momčad skupine ne može nauditi Cityju, a na Twitteru su navijači sarkastično ovu skupinu nazvali "skupinom smrti".

"City u skupini sa Šahtarom i Dinamom. Vau, tko bi to očekivao. Moram reći da sam iznenađen", sarkastično će jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pak najavljuje rekord. "Koliko postignutih golova je rekord u skupini Lige prvaka. Razvalit ćemo ovo, rekord, koliko god da jest", kaže korisnik Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom je pak ždrijeb bio smiješan pa je komentirao: "Skupina smrti, hahahaha". "Odlična skupina, moći ćemo odmarati igrače za Premiership", "Neću se žaliti, ali ovo je dosadna skupina", pišu još korisnici Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačka sprdnja je jedno, ali kada to rade mediji onda je baš ružno. Daily Mail također ovu skupinu naziva "skupinom smrti", ali onda kažu kako je to zbog toga što će City morati proputovati cijelu Europu, odnosno čak šest tisuća kilometara. "City će morati na put u Ukrajinu, Hrvatsku i Italiju i napravit će najviše kilometara od svih engleskih klubova u Ligi prvaka", navodi Daily Mail.

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, Profimedia, AFP

Profimedia, AFP

GDJE GLEDATI DINAMO U LIGI PRVAKA? Prijenos domaćih utakmica dostupan je svima, ali gostujućih baš i nije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije igrača i klubova

"Liga prvaka je posebno natjecanje, vrlo je teško osvojiti ga, ali želimo pokušati i mislim da mi to možemo," dodao je veznjak Manchester Cityja, Portugalac Bernardo Silva.

Kevin de Bruyne smatra kako City prošle godine nije imao sreće, međutim ove godine žele naslov prvaka Europe. "Mislim da smo sjajno odigrali u drugoj utakmici protiv Tottenhama, trebali smo ih proći. To je put kojim moramo ići. Siguran sam kako ćemo i ove godine otići daleko", kazao je belgijski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor "Građana" Txiki Begiristain poručio je kako očekuje sjajan nogomet u skupini C. "Šahtar poznajemo vrlo dobro. Bit će ovo treći put da igramo zajedno i neće nam biti lako. Atalanta i Dinamo novi su suparnici. Radi se o kvalitetnim suparnicima."

Napadač Šahtara Junior Moraes smatra kako je skupina izbalansirana uz velikog favorita. "Brine me što ćemo tri godine u nizu igrati protiv Manchestera. Imamo balansiranu skupinu i velike izglede za plasman u osminu finala", kazao je 32-godišnji brazilski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atalanta je iznimno napredovala posljednjih godina i bit će nam glavni favorit za prolaz", dodao je Moraes.

Predsjednik Atalante Antonio Percassi bio je oduševljen već samom činjenicom što je njegova momčad dio elite. "Još uvijek sanjam, nevjerojatno je što je Atalanta dio ovog društva. Teško će se ovo ponoviti, ali nadamo se da ćemo ostaviti dobar dojam", kazao je Percassi, dodavši: "Skupina je mogla biti i gora. Manchester City je favorit. I ostale momčadi su jake, ali možemo se nositi s njima. Za klub, navijače i sve nas ovo je izvanredna stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo