Englezi predvode listu / Pogledajte listu najvrjednijih nogometaša svijeta koji još uvijek nisu osvojili ni jedan trofej

Image
Foto: Adam Davy/PAImages/PIXSELL

Listu predvode tri skupocjena Engleza no neki od njih imaju priliku napuniti svoje trofejne vitrine već ovaj mjesec

3.5.2022.
12:01
Adam Davy/PAImages/PIXSELL
VOYO logo

Specijalizirana stranica za tržišne vrijednosti nogometaša, Transfermarkt, objavila je tablicu deset najvrjednijih igrača koji u svojoj karijeri još nisu osvojili trofej. Listu predvodi Englez Harry Kane (28) čija je tržišna vrijednost procijenjena na 100 milijuna eura. Tottenhamov napadač je među nogometašima koje se nakon Europskog prvenstva, na kojem je engleska nogometna reprezentacija osvojila drugo mjesto, često spominje u kontekstu transfera. Povezivalo ga se s klubovima poput Manchester Cityja, Chelseaja i Manchester Uniteda. U Tottenhamu je od 2009. godine i vrlo je moguće da postane jedna od glavnih zvijezda ljetnog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trofej još nisu osvojili niti njegovi suigrači iz reprezentacije Jack Grealish (26) i Declan Rice (23). Njih dvojica već ovaj mjesec mogu promijeniti stanje na tablici. Grealisha je City platio Aston Villi 100 milijuna funti čime je postao najskuplji igrač u povijesti Premier lige. Sa svojim sadašnjim klubom ima priliku osvojiti Ligu prvaka i Premiership u kojem traje velika borba za vrh Cityja i Liverpoola. Rice, kojeg su dobro upoznali i navijači Dinama na Maksimiru, još je u igri s West Hamom za trofej Europske lige.

Image

Rice slavi pogodak protiv Dinama u Europskoj ligi

Na listi se nalaze i Barcelonin wonderkid Pablo Gavi, kojem je tek 17 i procijenjen je na 60 milijuna eura te najskuplji stoper svijeta, često osporavani Harry Maguire. Priliku za bijeg s tablice imaju i Franck Kessié koji s Milanom lovi prvo mjesto Serie A, Lorenzo Pellegrini čija se Roma bori s Leicesterom za finale Konferencijske lige te Amine Gouiri koji će igrati za trofej francuskog kupa s Niceom protiv Nantesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo