'AKO MOŽEŠ TAMO IGRAT...' / Englezi najavili Zrinjski pa se prisjetili legendarne Modrićeve izjave

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Aston Villa i Zrinjski sastaju se večeras od 21 sat u Birminghamu u sklopu drugog kola Konferencijske lige

5.10.2023.
16:42
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Zrinjskog izveli su nevjerojatni preokret u ogledu prvog kola skupine E Konferencijske lige kada su pobijedili u Mostaru nizozemski AZ Alkmaar 4-3 nakon što su gubili 0-3.

Image
U POTRAZI ZA NOVIM ČUDOM /

Rendulić najavio gostovanje Plemića na Otoku: 'Ne idemo na izlet'

Image
U POTRAZI ZA NOVIM ČUDOM /

Rendulić najavio gostovanje Plemića na Otoku: 'Ne idemo na izlet'

Tom je pobjedom bosanskohercegovački prvak šokantno zasjeo na prvo mjesto svoje skupine te će kao takvi ući u večerašnji susret protiv Aston Ville koji se igra od 21 sat u Birminghamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nisu znali puno o svom večerašnjem protivniku, bivši prvak Europe ga je sigurno dobro proučio nakon čudesnog drugog poluvremena u prvom kolu.

''Mi smo izgubili prvu utakmicu u Varšavi i uvjerili se kako su teške gostujuće utakmice u Europi jer sve momčadi imaju žestoke navijače koji su uzbuđeni zbog ovih utakmica. Moramo nešto slično pokušati postići na našim domaćim utakmicama. Zrinjski je odigrao fantastično drugo poluvrijeme protiv AZ Alkmaara i moramo ga jako poštovati'', rekao je trener Ville Unai Emery u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Zrinjski je na početku svoje bogate karijere igrao i kapetan Vatrenih Luka Modrić, a engleski su se mediji, prije okršaja njihovog prvoligaša i 'Plemića', prisjetili izjave veznjaka Real Madrida koji je jednom prilikom objašnjavao kako mu je bilo igrati za klub iz Mostara:

''Ako možeš igrati u bosanskoj ligi, možeš igrati bilo gdje. U toj ligi sam očvrsnuo. Kada se prilagodite na fizičku razinu nogometa kakva se igra tamo, možete se nazvati pravim igračem'', rekao je tada Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo