ENGLEZI NA PRAGU VELIKE ODLUKE: / Najprije privremeni izbornik, a onda prava senzacija na klupi Tri lava!

Image
Foto: AFP, GABRIEL BOUYS

Nekadašnji reprezentativac Gareth Southgate postat će privremeni engleski izbornik koji će 'čuvati mjesto' jednom velikom trenerskom imenu, prenose otočki mediji predvođeni BBC-jem.

29.6.2016.
8:48
AFP, GABRIEL BOUYS
VOYO logo

Nakon šokantnog poraza od Islanda (1-2) i ispadanja već u osmini finala Europskog prvenstva izbornik Roy Hodgson je podnio ostavku i odmah je krenula potraga za njegovim nasljednikom. Izvršni direktor Engleskog nogometnog saveza (FA) Martin Glenn izjavio je kako bi traženje novog izbornika moglo potrajati mjesecima, što u prvi plan gura menadžera Arsenala Arsenea Wengera kojem iduće ljeto istječe ugovor s Topnicima.

Nije problem čekati nekoliko mjeseci

"Radi se o iznimno važnoj odluci, moramo izabrati pravu osobu. Čekati nekoliko mjeseci, ako je je potrebno, bila bi ispravna odluka", izjavio je Glenn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBC tvrdi da je Wenger prvi kandidat, ali tek treba vidjeti može li FA nagovoriti 66-godišnjeg francuskog stručnjak na prihvaćanje izazovne i teške funkcije. U dijelu engleskih medija se u širem krugu kandidata za novog izbornika spominje i našSlaven Bilić, aktualni trener West Hama, ali najizglednije je da će, barem privremeno, posao pripasti Southgateu (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ENGLEZI ŽELE BILIĆA ZA IZBORNIKA: /

5 razloga zašto misle da je Hrvat idealan za to

Image
ENGLEZI ŽELE BILIĆA ZA IZBORNIKA: /

5 razloga zašto misle da je Hrvat idealan za to

Riječ je o aktualnom izborniku engleske U-21 reprezentacije i nekadašnjem stoperu Crystal Palacea, Aston Ville i Middlesbrougha. Ljubitelji nogometa ga pamte kao čovjeka koji je u polufinalu Euru 1996. jedini bio neprecizan u izvođenju jedanaesteraca, što je odvelo Njemačku u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo