ENGLEZI IZVUKLI PODATAK KOJI DOKAZUJE MESSIJEVU BRUTALNU DOMINACIJU: / Nitko drugi ne može se ovime pohvaliti

Image
Foto: AFP

Argentinski čarobjnak uspio je u nepunih 10 godina zabiti više pogodaka od engleske momčadi

2.3.2019.
14:51
AFP
VOYO logo

Skoro svaka moguća pohvala na račun Lionela Messija rečena je u proteklih desetak godina, no i to je premalo da se opiše sve ono što ovaj Argentinac radi. Uz Cristiana Ronalda ovaj nogometaš Barcelone obilježio je proteklih desetak godina svjetskog nogometa, ali Messi se ne zaustavlja na tome i ove sezone ponovno igra briljantno.

Engleski mediji su pronašli sjajnu statistiku za argentinskog čarobnjaka o postignutim golovima. Oni su uzeli period 2010. godine do danas i došli do nevjerojatnog zaključka da je Messi u tom periodu dao isto golova kao cijela ekipa Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan pothvat

Messi je od 2010. godine pa do danas postigao nevjerovatnih 489 golova u svim natjecanjima u dresu Barcelone i zaista je impresivno što je dao isto golova kao cijeli Sunderland u tom periodu.

Engleska momčad je većinu tih sezona provela u Premiershipu, a nedavno su ispali u Championship. Messi je ove sezone dao već 25 golova u La Ligi na 23 utakmice, a dodao je šest u Ligi prvaka i dva u Kupu Kralja. Trenutno je na brojci od 33 gola u svim natjecanjima i sve su šanse da će i ovu sezonu "prebaciti" brojku od 50 golova u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo