ENGLEZI IMAJU ZANIMLJIV PLAN ZA NASTAVAK SEZONE: / Ovu ideju mogle bi prihvatiti i ostale europske lige

Image
Foto: Profimedia

Nastavak prvenstva očekuje se negdje tijekom ljeta, odnosno u lipnju i srpnju

13.4.2020.
11:36
Profimedia
VOYO logo

Mozgaju ovih dana čelnici nogometnih saveza diljem Europe kako nastaviti i što prije završiti tekuće sezone, a engleski se savez dosjetio zanimljive ideje koju bi možda mogli prihvatiti i ostali na kontinentu.

Naime, Times prenosi kako je Savez predložio kultni stadion Wembley i trening-centar Premiershipu na raspolaganje i to kako bi se liga odigrala do kraja isključivo na tom zdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Wembley Stadium in London during the close down of sports and musix events Coronavirus/Covid-19 Pandemic, London, UK - 18/03/2020, Image: 507585806, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matthew Impey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nastavak prvenstva očekuje se negdje tijekom ljeta, odnosno u lipnju i srpnju, a sve bi se utakmice trebale igrati na londonskom stadionu.

"U lipnju ili srpnju bi se trebale igrati utakmice. Tribine bi bile prazne. Ako se budu trebale igrati četiri utakmice dnevno na Wembleyju, onda će se to i učiniti", rekao je za Times izvor blizak Savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, moguće je da će svaki klub igrati tri utakmice tjedno, a plan je da se svi mečevi odigraju u Londonu kako bi se smanjila putovanja i ograničilo kretanje, a sve kako se ne bi širila zaraza. Scenarij je to koji bi mogli primijeniti i ostali savezi, dakle centralizirati ligu na jedan grad i jedan stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo