Engleze šokirala agresivna svađa Modrića i Levyja!

Engleske medije šokirala je agresivnost predsjednika Tottenhama Daniela Levyja i količina arogancije koju je iskazao u javnoj svađi s Lukom Modrićem.

14.7.2011.
15:43
VOYO logo

"Ja mislim da je to čak bilo i previše agresivno. To je vrlo tvrd stav, a zanimljivo je kako su na njega reagirali ostali u klubu, igrači i trener. Redknapp se distancirao od tog Levyjevog stava, isto kao i ostali u klubu. I mislim da je to pošteno. Očito je da se ovdje radi o svađi između dvoje ljudi – Levyja i Modrića. Međutim, to je bilo tako agresivno", čudi se komentator Daily TelegraphaJason Burt i dodaje kako predsjednik Levy pritom ima dva cilja:

"Slažem se da Levy to Modriću radi kako bi poslao poruku navijačima, ali problem je i to što Levy ne želi dati Modriću novi poboljšani ugovor kako ne bi poslao krivu poruku drugim igračima koji bi mogli tražiti bolje ugovore. Tottenham se u ovom slučaju bori protiv vjetrenjača, jer pokušava zadržati istu politiku plaća kao i dosad, a njegovi suparnici ih trenutačno uništavaju na tom planu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nakon što je Luka Modrić u četvrtak poslao i službeni zahtjev za transferom, kroz nekoliko sati je njegov novi potez prokomentirao i Harry Redknapp.

"Pa mi znamo da on želi otići i to što je sada sve napisao na papiru ne mijenja ništa u našem stavu. On je velik igrač i mi ga ne želimo izgubiti", rekao je Redknapp za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji prenose i kratku poruku koju je jedan, navodno, ugledni nogometni menadžer objavio na svom profilu na Twitteru.

"Iz mog izvora - 110 posto da Modrić ne ide iz Tottenhama. Levy se svima koji su poslali ponude javio telefonom i ponovio: 'Ne trebate se više truditi.'"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201107100024006 arti-201107110843006 arti-201107090248006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo