ENGLEZ OTKRIO NEPOZNATI DETALJ IZ SVLAČIONICE SPURSA: / Ispričao kako je 'mali Mourinho' zbog Modrića prekršio sva pravila

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac bio je je jedan od igrača koje je silno želio u klubu

11.5.2019.
11:09
AFP
VOYO logo

Bivši trener Tottenhama otkrio je da je Andre Villas-Boas vrebao Luku Modrića dok je bio njegov igrač. I činio je to ne mareći za bilo kakva pravila i bez znanja kluba

"Sjećam se da mi je Luka Modrić jednom došao i rekao mi: 'Šefe, Chelsea mi je za petama. Villas-Boas me stalno zove, svaki dan'. On je tada bio trener Chelseaja, kršio je pravila. Zapanjujuće je da su se kasnije mene riješili i dali njemu posao, a on je pokušavao posljednjih šest mjeseci ukrasti naše najbolje igrače. Tu sasvim sigurno stvari nisu bile u redu", kazao je Englez za Yahoo Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio i o Hazardu

Poznato je da prema FifinIm pravilima klub prije nego što kontaktira igrača prvo mora pismeno obavijestiti njegov klub o namjeri da pregovara s njim.

Image
Image

Chelsea je zbog sličnih stvari već bio kažnjavan. Prije deset godina su dobili zabranu registriranja novih igrača na dvije godine jer su nagovorili tada 18-godišnjeg Kakutu da raskine ugovor s Lensom. U tom slučaju žalba im je prošla, ali ne i u najnovijem slučaju zbog nepravilnosti u potpisivanju maloljetnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redkapp je ovom prilikom rekao i to kako smatra da će Eden Hazard napustiti stamford Bridge na kraju sezone i da će potpisati za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo