Englesku šokirala misteriozna smrt navijača

Dvoboj Engleske i Walesa na Wembleyu, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, zasjenila je smrt neidentificiranog navijača u okrugu stadiona uoči utakmice.

7.9.2011.
11:29
VOYO logo

Policija vjeruje da joj je poznat identitet preminulog navijača, ali još čeka formalnu identifikaciju. Slučaj istražuje policijski odjel za ubojstva i teški kriminal.

Pretpostavlja se da se radi o navijaču Walesa u dobi od nekih 40-ak godina. Goal.com javlja kako je nesretni muškarac preminuo od ozbiljnih ozljeda glave. Policija je privela šestoricu navijača, za koje vjeruje da su navijači Walesa, povezanih s incidentom. Nije poznato je li došlo do incidenta u kojem su sudjelovali navijači obje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londonska policija izvijestila je u svom priopćenju kako je dobila prijavu o napadu na području izvan stadiona Wembley. Hitna pomoć pozvana je 25 minuta prije početka utakmice. Stigli su na lice mjesta u roku od tri minute i pružili pomoć unesrećenom muškarcu koji je pretrpio srčani udar.

Poduzeli su sve što su mogli kako bi oživjeli pacijenta i prebacili ga u bolnicu. No, u bolnici je nesretni navijač Walesa preminuo. Pojedinosti o slučaju u kojem je preminuo navijač Walesa pojavile su se tek dva sata nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska se pobjedom 1-0 približila plasmanu na Europsko prvenstvo. Domaćini su do pobjede stigli u 35. minuti, kada se Stewart Downing fino probio po desnoj strani i poslao oštru prizemnu loptu prema Ashleyju Youngu koji je bez oklijevanja pucao i pogodio u bliži kut velškog vratara.

Vezani članci:

arti-201108270211006 arti-201108020622006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo