ENGLESKOG REPREZENTATIVCA RASIZAM TJERA IZ NOGOMETA: / 'Dosta mi je! Kazne su blage, toliko ja potrošim u jednom izlasku'

Image
Foto: AFP

'Ne mogu dočekati da napustim ovo sve'

5.4.2019.
10:31
AFP
VOYO logo

Branič londonskog Tottenhama i engleske reprezentacije Danny Rose priznao je da jedva čeka trenutak da se ostavi nogometa iz kojeg ga tjera primitivizam. Dosta je tamnoputom 28-godišnjaku, kaže, politiziranja i manjka akcije u borbi protiv rasizma s kojim se ponovno nedavno suočio na gostovanju izabrane vrste kod Crne Gore.

Juventusov napadač Moise Kean prije koji dan je proživio isto u utakmici protiv Cagliarija, a to sve toliko ljuti Rosea da ne može dočekati da se povuče iz nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jedva čekam'

"Dosta mi je. Pomišljam na to da je preda mnom još pet-šest godina u nogometu i jedva čekam da to prođe. Ne mogu dočekati da odem", prenosi Goal misli nogometaša kojeg skupine primitivaca s tribina omalovažavaju.

"Tako se osjećam. Želim uživati dok traje, ali i jedva čekam da napustim ovo sve. Tužno je to. Kazne koje se plaćaju za rasizam iznose skoro koliko ja potrošim u jednom večernjem izlasku u Londonu, a što onda da očekujemo? Kad je kazna za rasizam blaga što se može očekivati? To je sve farsa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo