ENGLESKI VELIKAN DOŠAO PO ZVIJEZDU DINAMA: / Cijena neće biti problem, navijači vele - 'Klasa je na Football Manageru'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ta priča navodno traje već pola godine, odnosno, htjeli su ga dovesti još zimus, ali dogovor nije pao

26.7.2020.
14:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nažalost, u eri Nenada Bjelica mladi i talentirani ofenzivni veznjak, Lovro Majer, nije dobivao previše prilika, a kada bi ih i dobio obično bi dosta oscilirao ili čak izgorio od želje za dokazivanjem na terenu.

Međutim u samom smiraju Prve HNL, kada je Dinamo već odavno osigurao naslov i kada su prilike počeli dobivati mlađi igrači, Majer je uhvatio malo kontinuiteta i forme i počeo je pružati solidne partije. Svoju najbolju utakmicu odigrao je u posljednjem kolu i eto već sada se priča o tome da bi vrlo brzo mogao napustiti Dinamo, prije nego što smo imali prilike vidjeti bilo što konkretno iz njegova arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Lovro Majer

Koliko će koštati?

Kako pišu engleski mediji i SN, Majer je na meti Birmingama. Ta priča navodno traje već pola godine, odnosno, htjeli su ga dovesti još zimus, ali dogovor nije pao. No, sada, kako se piše, postoji puno veća šansa da Majer napusti Dinamo.

Birmingham je već jednom uspješno trgovao s Dinamom, lani su im Zagrepčani prodali Ivana Šunjića koji je trenutno jedan od najboljih igrača njihova kluba, ali ovaj put cijena neće biti baš tako visoka. Šunjića su kupili za nemalih osam milijuna eura, a nagađa se kako bi Majerov bio najviše pet ili šest milijuna eura. On trenutno vrijedi 2.3 milijuna eura, ali kažemo ove sezone nije se baš naigrao i nije pokazao previše, pa Dinamo nema niti neku osnovu tražiti puno veće cifre od ove inicijalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birminghamnews pak piše kako postoji možda i opcija posudbe s pravom otkupa, ali sve je to još u povojima. Isto tako, izvukli su nekoliko zanimljivih komentara svojih navijača.

"Treba li nam još veznjaka", "Vrlo dobar posao", "Dovedite njega, on je klasa na Football Manageru", "Je li ovo još jedno u nizu Football Manager pojačanja", samo su neki od komentara koje izdvaja engleski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo