ENGLESKI NOGOMETNI SAVEZ: / 'Jamie Vardy optužen je za nesportsko ponašanje'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Jamie Vardy ponovno je glavna tema pisanja britanskih medija, ali ovoga puta ne zbog svojih sjajnih golgeterskih sposobnosti nego zbog svog ponašanja u srazu 34.

18.4.2016.
19:35
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Podsjetimo, u 56. minuti utakmice najbolji strijelac Premiershipa (22 pogotka) Jamie Vardy dobio je drugi žuti karton i isključenje zbog simuliranja, zbog čega je ljutito uperio prst u suca Jonathana Mossa te mu poručio "je*i se pi*ko". Tako bi kazna za Vardyja mogla bi biti i dulja od jedne utakmice, koliko je uobičajena suspenzija za crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi bilo jako loše za Leicester koji je četiri kola prije kraja Premiershipa vodeća momčad prvoligaškog društva s osam bodova više od drugoplasiranog Tottenhama i koji lovi svoj prvi naslov prvaka Engleske u povijesti.

Njegovo ponašanje nije prošlo nezapaženo

Ponašanje zvijezde Leicestera, koja je apsolutni hit ove sezone u Premier ligi kad je o igračkim iznenađenjima riječ, nije prošlo neopaženo kod Engleskog nogometnog saveza, koji je Vardyja optužio za nesportsko ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leicester Cityjev Jamie Vardy optužen je za nesportsko ponašanje zbog njegove reakcije na isključenje s utakmice protiv West Hama. Klub Leicester City također je optužen jer nije kontrolirao svoje igrače nakon što je dosuđen penal u 83. minuti za West Ham. Vardy i Leicester imaju vremena do četvrtka u 17 sati za dogovor na optužbe", stoji u priopćenju Engleskog nogometnog saveza.

Podsjetimo, u sličnoj je situaciji bio Diego Costa iz Chelsea početkom travnja kada je zbog reakcije nakon isključenja dobio dodatnu utakmicu kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo