PROMIJENILI PRIČU / Engleski mediji nahvalili Gvardiola: 'Izgledao je puno sigurnije nego prije'

Image
Foto: Profimedia

"Trebamo obranu na način kako su je danas odigrali Ruben Dias i Joško Gvardiol. Fantastično su držali obranu visoko od našeg gola. Puno toga u našoj igri polako postaju bolje."

7.1.2024.
20:45
Profimedia
VOYO logo

Manchester City je s pet golova u mreži deklasirao Huddersfield, koji nije bio na razini trenutno najboljeg kluba na svijetu, okrunjenog u prosincu 2023. godine.

Image
TURSKA SUPERLIGA /

Livaković nije sačuvao mrežu 'čistom': Fener slavio i zabio pet golova u malom derbiju

Image
TURSKA SUPERLIGA /

Livaković nije sačuvao mrežu 'čistom': Fener slavio i zabio pet golova u malom derbiju

Mateo Kovačić Joško Gvardiol bili su u prvoj postavi Građana za ovaj susret, a Phil Foden je krajem prvog dijela probio bunker momčadi iz Championshipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do odlaska u svlačionicu, u strijelce se upisao i Julian Alvarez, dok je Foden dodao u drugom dijelu još jedan gol nakon majstorske asistencije našeg "Kove", koji je samo piknuo loptu za razoran udarac mladog Engleza. Peti pogodak postigao je Jeremy Doku nakon asistencije povratnika Kevina De Bruynea. Kovačić je u 75. minuti svoje mjesto prepustio debitantu Jacobu Wrightu.

'Izgledao je puno sigurnije'

Gvardiol je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Građana, a sjajan nastup nije prošao nezapaženo od strane Pepa Guardiole: "Trebamo obranu na način kako su je danas odigrali Ruben Dias i Joško Gvardiol. Fantastično su držali obranu visoko od našeg gola. Puno toga u našoj igri polako postaju bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji također hvale hrvatskog stopera: ‘‘Gvardiol je više nego dobro držao obranu pod kontrolom i vjerojatno je sretan što je mreža Cityja ostala čista", napisao je One Fotball, a slične opservacije imao je i Manchester Evening:

‘‘Izgledao je puno sigurnije nego prije. Imao je nekoliko izleta u sredinu i dobro je pomagao Gomezu na lijevoj strani‘‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo