ENGLESKI GOLMAN OTKRIO U ČEMU JE TAJNA SLAVENA BILIĆA: / 'Upravo po tome vidite da je vodio velike klubove'

Image
Foto: Profimedia

Biliću čak i tradicionalno cinični Englezi daju velike zasluge jer je relativno mladu momčad koja je na početku sezone ostala bez svoja dva najbolja igrača gurnuo u sam vrh ljestvice

29.4.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Nije tajna da je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u West Bromwichu polako poprimio status zvijezde. Momčad iz Birminghama uoči ove sezone bila je među klubovima koji su se trebali boriti za ulazak u Premier ligu, ali rijetko tko ih je vidio ovako visoko.

Nakon 37 kola na drugom su mjestu Championshipa koje vodi izravno u najviši rang engleskog nogometa. Dobar dio sezone proveli su na prvom mjestu, a od vodećeg Leedsa dijeli ih samo jedan bod, dok ih od trećeg mjesta koje donosi doigravanje za promociju u prvu ligu dijeli šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILIJARDER STVARA NOVU SUPER MOMČAD: /

Na pojačanja planira iskrcati stotine milijuna, a prvi mu je potez dovođenje hit trenera

Image
MILIJARDER STVARA NOVU SUPER MOMČAD: /

Na pojačanja planira iskrcati stotine milijuna, a prvi mu je potez dovođenje hit trenera

Sjajno je igrati pod Slavom

Biliću čak i tradicionalno cinični Englezi daju velike zasluge jer je relativno mladu momčad koja je na početku sezone ostala bez svoja dva najbolja igrača gurnuo u sam vrh ljestvice. Nije skrivao oduševljenje ni vratar Sam Johnstone koji ima Bilićevo puno povjerenje.

Naime, 27-godišnji Johnstone kod Bilića je nezamjenjiva "jedinica", a u intervjuu za klupsku stranicu otkrio je kako je igrati kad vas vodi Nane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je igrati pod Slavom. On je tako smiren i ulijeva nam veliko samopouzdanje da izađemo na teren i obavimo posao", rekao je vratar West Bromwicha.

"Čak i kad imamo teške utakmice, on kaže ono što nam treba i tako napredujemo na sljedećem treningu i sljedećoj utakmici. Odmah možete vidjeti da je vodio klubove na visokoj razini", zaključio je Johnstone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

West Brom's manager, Slaven Bilic greets Alex Neil manager of Preston North End West Bromwich Albion v Preston North End, EFL Sky Bet Championship, Football, The Hawthorns, West Bromwich, UK - 25 Feb 2020, Image: 501114694, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Phil Oldham/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slijedi odluka o nastavku sezone

Engleski nogometni prvoligaši nadaju se kako će moći nastaviti prvenstvo 8. lipnja te ga završiti u srpnju, objavio je u ponedjeljak BBC.

U petak će se održati sastanak svih klubova na kojemu će se raspravljati o uvjetima povratka natjecanju koje je prekinuto 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tom sastanku će se odlučiti na kojim stadionima će se moći igrati preostale 92 utakmice do kraja sezone iako se očekuje kako neće biti gledatelja na tribinama, pa će se moći besplatno gledati putem malih ekrana.

Ipak, posljednju riječ vezanu za nastavak Premier lige, pa tako i ostalih nogometnih natjecanja na Otoku, imat će britanska vlada koja je donijela pet mjera koje se moraju ispuniti od kojih je jedna pojačano testiranje na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo