ENGLESKA LEGENDA JOŠ DVOJI O MIROVINI, ALI NE I O NAJBOLJEM S KOJIM JE IGRAO: / 'Imao sam čast s Modrićem, Baleom, Rooneyjem i Beckhamom, ali on je imao sve'

Image
Foto: AFP

Tijekom karijere imao je čast igrati s mnogim vrhunskim nogometašima, ali za njega je jedan iznad svih ostalih

13.5.2019.
17:45
AFP
VOYO logo

Iako mu je 38 godina, Peter Crouch i dalje ne odustaje od nogometa. Međutim, to bi se moglo promijeniti uskoro.

"Svi s kojima sam razgovarao, a da su već u mirovini i da osjećaju da mogu još igrati, žale za tom odlukom. Svi koji su u mirovini poručuju mi da igram dok god mogu. Ali ne znam, iza mene je bogata karijera i znam da još mogu igrati jer sam spreman, treniram svaki dan, nisam imao puno ozljeda, ali ne znam želim li to. Postoje druge stvari koje me zanimaju i u kojima uživam, razgovarat ću s obitelji prije odluke", rekao je legendarni engleski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjer svima

Tijekom karijere imao je čast igrati s mnogim vrhunskim nogometašima, ali za njega je jedan iznad svih ostalih.

"Imao sam čast igrati s Modrićem i Baleom u Tottenhamu, u reprezentaciji s Beckhamom i Rooneyjem, ali Gerrard je bio onaj koji je imao sve. Sjećam se kad sam u mladoj momčadi Spursa igrao protiv njega u Liverpoolu, kada sam ga prvi put vidio, projurio je pokraj dvojice igrača i opalio najsnažniji udarac u gredu koji sam ikada vidio. Odmah sam pomislio - tko je taj dečko. Na treningu engleske reprezentacije bio je daleko najbolji, a tamo je bilo puno svjetskih klasa. Mogao je igrati desnog beka i svejedno bi bio najbolji. On je najbolji igrač s kojim sam igrao i primjer nogometaša kakvog mogu svima preporučiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo