EKSKLUZIVNO: / Chelsea stigao po Dinamove bisere!

Kako je već i najavljeno, Mamić će u zimskoj stanci krenuti u 'lov' na nove milijune.

8.12.2011.
14:20
VOYO logo

Nakon što je Zdravko Mamić prije svega nekoliko dana potvrdio kako je zbog poslovnih obaveza posjetio Manchester i London, napokon je izašlo na vidjelo o čemu se točno radi.

Naime, nagađanja kako je Dinamov šef na Otok otišao zbog potencijalnog transfera Dinamovih nogometaša, dobila su jasniju sliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelseajeva delegacija u srijedu je bila na Maksimiru zbog Matea Kovačića i Šime Vrsaljka", rekao je pouzdani izvor za Sportski.net.

Znači, kako je već i najavljeno, Mamić će u zimskoj stanci krenuti u 'lov' na nove milijune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane prvi čovjek Lyona, Jean-Michele Aulas, nakon utakmice i velike pobjede svoje momčadi mogao sakriti radost zbog prolaska.

"Znali smo da je sve otvoreno, ali nismo mislili da ćemo proći dalje. Ovo je veličanstena pobjeda. Prvi puta otkad sam ja na čelu kluba, a možda i posljednji, pobijedili smo ovako uvjerljivo.Real nam je puno pomogao i poručujem Mourinhu da može izabrati bilo koje mjesto na svijetu gdje želi provesti odmor, mi ćemo mu platiti", rekao je Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za oko mu je također zapeo netko iz Dinama, naravno, Mateo Kovačić.

"Onaj mladi Kovačić odličan je igrač. Mogao bi bez problema igrati za Lyon i rado bi ga vidio kod nas", kazao je predsjednik Lyona, te pohvalio trenera Remija Garda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bila utakmica u kojoj smo ponudili puno emocija u nevjerojatnom kontekstu. Trener je nakon nekoliko teških utakmica uspio regenerirati momčad, usaditi joj samopouzdanje i motivaciju, iako su nas svi već otpisali. Treba reći da nas je u ostvarenju ovog pothvata ohrabrio i Real Madrid s dobrim rezultatom u Amsterdamu", zaključio je Aulas.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo