EKIPA ZABIVAKE OBJAVILA HIT NA INSTAGRAMU: / Žuti dobio poziv iz Kolumbije, Jeličić upitao: 'Jel' prva ili druga ruka?'

Image
Foto: Screenshot

HRT-ovi stručni komentatori znaju zabaviti gledatelje

13.7.2018.
12:01
Screenshot
VOYO logo

Ekipa HRT-ove Zabivake koju čine Marko Šapit, Robert Prosinečki, Anton Samovojska, Mateo Beusan i Joško Jeličić pred kamerama i brojni drugi iza njih postala je svojevrsni hit ovog Svjetskog prvenstva zbog opuštene atmosfere koja vlada prije, ali i za vrijeme snimanja.

Snimka slavlja

Nakon što je snimka njihovog slavlja Rakitićevog pogotka protiv Rusije postala hit na internetu, jučer je Joško Jeličić na svom instagram profilu podijelio video u kojem razgovara s legendarnim Žutim i Samovojskom o utakmici s Francuskom, za koje je on siguran da ćemo ih, kako kaže, razbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv iz Kolumbije

Video nakratko prekida Prosinečki kojem zazvoni mobitel, a na Jeličićev upit on odgovara da je poziv iz Kolumbije. "Iz Kolumbije te zovu? Daj vidi jel' prva ili druga ruka." duhovito će Jeličić pa dodaje "Pablo je mrtav, znaš.".

Uvijek spreman

Nakon toga je Jeličić kratko upitao Antona Samovojsku za komentar o Francuskoj povijesti, a on je, po običaju, zagrabio duboko u prošlost i iz rukava izvukao 58. godinu i Fontainea kao primjer velikih francuskih generacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo