E TO SE ZOVE VELIKA ČAST: / Najugledniji sportski dnevnik na svijetu priredio je nešto posebno Dinamovoj zvijezdi

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Oršić je u svega 37 minuta zabio tri gola, a njegov performans nije mogao proći nezamjećeno.

19.9.2019.
16:16
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Mislav Oršić, odigrao je utakmicu života u prvom kolu Lige prvaka na Maksimiru protiv talijanske senzacija Atalante. Ovaj 26-godišnji Zagrepčanin upisao je hat-trick u 4:0 pobjedi i time je bio prvo ime susreta. Uz to postao je prvi igrač Dinama u povijesti koji je zabio tri gola u jednoj utakmici u skupini Lige prvaka, a trenutno je prvi na ljestvici strijelaca tog natjecanja.

Oršić je u svega 37 minuta zabio tri gola, a njegov performans nije mogao proći nezamjećeno čak i u najuglednijem sportskom dnevniku na svijetu, francuskom L'Equipeu. Ono što su Francuzi napravili za Oršića zaista se može smatrati velikom časti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

21.08.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Rosenborg BK. Izet Hajrovic, Petar Stojanovic, Mislav Orsic, Dani Olmo, Arijan Ademi, Bruno Petkovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Naime, L'Equipe je njegov nastup protiv Atalante ocijenio s devetkom. Moramo naglasiti kako je prava rijetkost da L'Equipe nekome dodjeli devetku od mogućih deset, obično ocijene idu najviše do sedam ili osam, a više od toga dodjeljuju uglavnom samo za izvanserijske nastupe, kakav onaj Oršićev i jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo