E TO ĆE BITI PRAVI MALI SPEKTAKL: / Mladi Vatreni izvukli Srbiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Evo kada igraju

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Plasman u Elitno kolo izborit će dvije prvoplasirane momčadi iz kvalifikacijskih skupina

9.12.2020.
15:46
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija do 17 godina starosti saznala je svoje suparnike na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine. U borbi za mjesto u Elitnom kolu, Hrvatska U-17 odmjerit će snage sa Srbijom, Bugarskom i Lihtenštajnom, u sklopu kvalifikacijske Skupine 10.

Kvalifikacijsko kolo bit će odigrano između 1. srpnja i 16. studenoga 2021. godine, a plasman u Elitno kolo osigurat će po dvije najbolje momčadi iz svake skupine, uz četiri najbolja trećeplasirana sastava. Domaćin završnog turnira Europskog prvenstva, u svibnju 2022. godine, bit će Izrael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FOTO HNS

Nadalje, Hrvatska U-19 započet će svoj kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu 2022. godine u Skupini 11. Europsko prvenstvo 2022. godine za nogometaše do 19 godina bit će odigrano u Slovačkoj, a u srijedu je održan ždrijeb prvog kvalifikacijskog kruga.

Turniri su na rasporedu između 30. kolovoza i 7. rujna, 4. i 12. listopada te 8. i 16. studenoga, pri čemu će hrvatska nacionalna selekcija zaigrati protiv vršnjaka iz Škotske, Armenije i Gibraltara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u Elitno kolo izborit će dvije prvoplasirane momčadi iz kvalifikacijskih skupina, uz najbolju trećeplasiranu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo