DVOSTRUKI STRIJELAC KALINIĆ SELI NA KLUPU!? / Milanov trener daje priliku drugima i odgovara na Bobanovu kritiku

Image
Foto: AFP

U razmaku od samo devet minuta u svojoj prvoj utakmici u udarnoj postavi Milanove momčadi hrvatski napadač Nikola Kalinić postigao je dva pogotka i oduševio San Siro u ogledu protiv Udinesea.

19.9.2017.
20:29
AFP
VOYO logo

Pred Milanom je novi ligaški ogled, onaj protiv novog prvoligaša SPAL-a, a moglo bi se dogoditi da Kalinić, unatoč odlično odrađenoj prošloj utakmici, taj susret započene na klupi za pričuvne igrače. Premda takvo što nije decidirano naglasio Milanov trener Vincenzo Montella, takvo se što može zaključiti iz njegove najave da će od prve minute krenuti također novopridošli portugalski napadač Andre Silva.

Image
[VIDEO] ŠOU NIKOLE KALINIĆA NA SAN SIRU: /

Hrvat u 9 minuta zabio dva gola u pobjedi Milana

Image
[VIDEO] ŠOU NIKOLE KALINIĆA NA SAN SIRU: /

Hrvat u 9 minuta zabio dva gola u pobjedi Milana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možete zanemariti igrača mjesecima i onda očekivati da se uklopi ako treba. Svaki igrač će se razmotriti, i to je ono što će dugoročno napraviti razliku za momčad. U svakoj ekipi konkurentnost za pozicije je presudna. Momčad to treba prihvatiti jer je to bolje za njih i za trenera. Imamo mogućnosti izmjenjivati igrače u slučaju umora. Trebamo svježinu, osobito među napadačima", kazao je Montella, a prenosi nogometni portal Goal, koji se osvrnuo i na nedavnu izjavu klupske legende Zvonimira Bobana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije da u Milan nema igrača koje se može smatrati zvijezdama.

"Jako poštujem Bobana, imamo super odnos i uvijek sam vrednovao njegovo mišljenje. Naš cilj je da budemo konkurentni i da postignemo dogovorene ciljeve, što je u osnovi ono što je Boban rekao", kazao je Montella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri odigrana kola Milan se nalazi na petom mjestu ljestvice talijanskog prvenstva s tri pobjede i porazom, odnosno s devet osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo