GLASINE S MERCATA / Dvojica Vatrenih pred transferima karijere, obojicu želi talijanski velikan, ali postoji kvaka

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Brojnim nogometašima ovo je prilika da zarade veliki transfer

8.6.2021.
15:33
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Europsko nogometno prvenstvo počinje ovog petka utakmicom između Turske i Italije. Reprezentacija Hrvatske prvo će kolo odigrati dva dana kasnije. U nedjelju u 15 sati Vatrene čeka težak obračun s Engleskom na Wembleyu.

Euro 2020 bit će prilika brojnim igračima da pokažu svoje vještine i eventualno zarade transfer iz snova. Talijanski Il Giornale navodi da je smotra najboljih Starog kontinenta izlog i za Nikolu Vlašića te Josipa Brekala. Oni su, navode, već duže vrijeme na Milanovom popisu želja te bi se lako moglo dogoditi da završe na San Siru ako se dokažu na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasturaju u klubovima

Vlašić već tri sezone igra u Rusiji gdje je ključni igrač moskovskog CSKA i jedan od najboljih nogometaša u ligi. Jasno je da neće još dugo biti tamo i pitanje je vremena kada će završiti u nekom od klubova liga petice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo je pak već godinama igra u Bundesligi gdje brani boje Wolfsburga. Sjajne igre u klubu i reprezentaciji skrenule su pažnju na njega. Prije Milana, talijanski medij pisali su o tome ga ga traže Lille i Roma. TuttoMercato je pisao kako francuski klub ima prednost jer je završio prvi te će igrati Ligu prvaka, dok s druge strane, Roma neće igrati europska natjecanja. No, Romu je preuzeo ambiciozni Jose Mourinho i možda bi ga on osobno mogao nagovoriti na prelazak u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo