DVA OGROMNA PRIZNANJA U JEDNOM DANU ZA MODRIĆA: / France Football i Daily Mail ukazali veliku čast kapetanu Vatrenih

Image
Foto: Profimedia

Glavni razlog je taj što je baš on prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija

29.12.2019.
19:01
Profimedia
VOYO logo

Lider hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić, dobio je čak dva velika priznanja u jednom danu. Ugledni britanski Daily Mail objavio je najbolju nogometnu momčad u proteklih deset godina, a u nju je, dakako, uvrstio i Luku Modrića.

Britanci su također i objasnili zašto je u toj momčadi baš Modrić, a glavni razlog je taj što je baš on prekinuo dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Naglasili su i kako je on odigrao ključnu ulogu u osvajanju srebra na SP-u u Rusiji lani, te da igrama za Real Madrid postao jedan od najboljih veznjaka u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(191212) -- BRUGGE, Dec. 12, 2019 -- Luka Modric of Real Madrid reacts during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Club Brugge and Real Madrid in Brugge, Belgium, Dec. 11, 2019., Image: 487668809, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE RIGHTS AVAILABLE EXCLUDING CHINA, HONG KONG ONLY. End users shall not licence, sell, transmit, or otherwise distribute any photographs represented by eyevine, to any third party. Contact eyevine for more information: Tel: +44 (0) 20 8709 8709 Ema, Model Release: no, Credit line: Xinhua / Eyevine / Profimedia

Zanimljiv odabir

Konkurenti su mu bili Casemiro i Marco Verratti, dok su s mjesto u najboljih 11 u vezi još izborili Xavi i Iniesta.

Najboljih 11 Daily Maila: Neuer - Alves, Ramos, Chiellini, Marcelo - Modrić, Iniesta, Xavi - Messi, Lewandowski, Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Isto su s Modrićem napravili i novinari France Footballa. No, kod njih u momčadi ima ponešto drugačijih imena. U obrani su Ramos i Marcelo, ali s njima su Phillip Lahm i Virgil van Dijk, dok je u napadu umjesto Lewandowskog upao Neymar.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo