Sok u Splitu: Potjerano pola momcadi!

Bivsi hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmovic prihvatio je sporazumni raskid ugovora s RNK Splitom, a jos cetvorica igraca mogu pronaci novi klub u zimskom prijelaznom roku.

8.12.2014.
15:04
VOYO logo

"Trener Ivan Matic je nakon prospavane noci odrzao sastanak s nekolicinom igraca, te se za sada zahvalio ovim igracima: Mati Bilicu, Henryju Belleu, Tomislavu Glumcu i Aljosi Vojnovicu. Njih cetvorica se nalaze na transfer listi i slobodni su napustiti Park mladezi ukoliko uspiju pronaci novi klub u zimskom prijelaznom roku", navodi se u priopcenju u kojem je istaknuto da su serijom losih rezultata u pitanje dovedene ovogodisnje ambicije kluba.

Podsjetimo, Split je na pocetku sezone igrao u posljednjem kvalifikacijskom krugu za Europsku ligu i tijesno ispao od Torina (0:0 u Dugopolju, poraz 0:1 u Torinu). No, u Prvoj HNL je klub trenutno na sestom mjestu sa 20 bodova i samo cetiri pobjede u 18 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kluba na celu s gazdom Slavenom Zuzulom je odobrila je ove poteze trenera Ivana Matica te stala iza njega i njegovog strucnog stozera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo