KONAČNO U NAJJAČOJ LIGI / Senzacionalan transfer hrvatskog reprezentativca. Vatreni seli u redove hit-momčadi engleskog Premiershipa

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hit-momčad najjače lige svijeta, engleskog Premiershipa, ponudila je Francuzima nemalih 22 milijuna eura

31.1.2022.
8:32
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima uglednog Goala, hrvatski reprezentativac i član francuskog Marseillea, Duje Ćaleta-Car mogao bi u fotofinišu zimskog prijelaznog roka preći u redove West Hama.

Hit-momčad najjače lige svijeta, engleskog Premiershipa, ponudila je Francuzima nemalih 22 milijuna eura i uz to još postotak od sljedeće prodaje. Ćaleta-Car je već lani trebao preći u Premiership, spominjao se Wolverhampton, ali je transfer neslavno propao, no prema Goalu ovaj bi se trebao realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ćaleta-Car prema Transfermarktu vrijedi 16 milijuna eura, a tih 22 milijuna čini se prihvatljivim s obzirom na to da Hrvat već dulje vrijeme ima toplo-hladan odnos s Marseilleom. Ove je sezone igrao u 11 utakmica, od mogućih 22 za svoj klub u ligi, a tek je jednu propustio zbog korone, dok je sve ostale presjedio na klupi. S druge pak strane, Vatreni bi preselio u redove momčadi koja ove sezone igra zaista sjajno i oduševljava igrama u Premiershipu, a tamo bi ga dočekao i suigrač iz reprezentacije Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo