ima još toga za ponuditi / Dugogodišnji kapetan napustio Chelsea, ali ostaje u engleskom nogometu

Obrana Chelseaja više od punog desetljeća bila je nezamisliva bez Johna Terryja, a isti je status dobio i u reprezentaciji. Ipak s 36 godina na leđima, Terry više nije konkurentan među prvotimcima engleskog prvaka

3.7.2017.
16:29
VOYO logo

Legendarni bivši kapetan Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije John Terry nakon punih je 20 godina napustio klub sa Stamford Bridgea i karijeru će nastaviti u Aston Villi. 

Terry je u Chelsea stigao s tek 15 godina iz West Hama i tada je glasio za jednog od najtalentiranijih mladih braniča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve prognoze o uspješnoj karijeri u slučaju Terryja su se i obistinile. U 'bluesima' je Terry proveo punih 20 godina, osvojivši pritom pet naslova engleskog prvaka, pet FA kupova, tri liga kupa, dva engleska superkupa, Ligu prvaka i Europsku ligu. Obrana Chelseaja više od punog desetljeća bila je nezamisliva bez Johna Terryja, a isti je status dobio i u reprezentaciji. 

Ipak, posljednje dvije sezone Terry je pao u formi, što nije ni čudo, budući da ima već 36 godina. Njegovo mjesto u obrani, kao i kapetansku vrpcu, preuzeo je Gary Cahill, a Terry je skupljao mrvice s klupe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>>Oprašta se kapetan i ikona Chelseaja: 'Riječima ne mogu opisati kako se osjećam'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan da je stiglo vrijeme za rastanak s Abramovičevim klubom, Terry se ponio sportski, pa tako trenerima i upravi nije nimalo zamjerio manjak minutaže u posljednje vrijeme, no još uvijek ne pomišlja na kraj karijere. 

Naime, Terry će karijeru nastaviti u engleskom drugoligašu Aston Villi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševljen sam što dolazim u Aston Villu, klub kojem se divim već dugi niz godina. Odlični uvjeti za treniranje uz sjajne suigrače i iskusnog menadžera, Stevea Brucea. Jedva čekam početak kako bih pomogao momčadi da napravi nešto posebno", izjavio je John Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo