'DINAMO MI JE SVE, ČUVAJTE GA' / Internetom upravo kruži emotivna snimka Livakovića iz svlačionice na oproštaju: Probajte ne zaplakati

Image
Foto: Screenshot/GNK Dinamo

Livaković održao najemotivniji govor u svojoj karijeri

26.8.2023.
10:48
Screenshot/GNK Dinamo
VOYO logo

NK Dinamo jučer je na svom Instagramu objavo emotivni video Dominika Livakovića iz svlačionice prve momčadi, na oproštaju od kluba i suigrača. Video je brzinom munje završio na društvenim mrežama pratitelja Dinama, kao i navijača, te je pokazatelj što je Livaković bio i značio Dinamu. Jednom riječju - neponovljiv!

Image
VATRENA 'JEDINICA' /

Dominik Livaković i službeno pet godina u Fenerbahceu

Image
VATRENA 'JEDINICA' /

Dominik Livaković i službeno pet godina u Fenerbahceu

Livi je jučer i službeno postao novi novi golman Fenerbahčea. Turci su objavili da su za njega Dinamu platili 6.65 milijuna eura ( uz moguće dodatne bonuse ona bi mogla narasti za još 950.000 eura), iako informacije iz Dinama govore da su za Livakovića dobili 8.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se na svojim stranicama oprostio od svojega golmana koji je u Maksimiru bio osam godina, a na društvenim mrežama objavio je video na kojem se Livaković večer uoči utakmice sa Spartom oprašta od svojih suigrača drhtavoga glasa i jedva susprežući suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svlačionici je vladala potpuna tišina, a Dominik je stao ispred svojih bivših suigrača, prijatelja, ratnika čja je leđa uvijek čuvao i odvažio se na jedan od najtežih zadataka svog života. Livi se trudio ne zaplakati, ali nije izdržao. Počeo je jecati. Primio se za bradu, kao da je htio da samo kaže ono što mu je na srcu. Drhtao mu je glas, pucao...

"Kao što svi znate, ja sutra idem, letim... Jako teško mi je bilo što govoriti. Hvala vam na predivnim godinama. Dinamo mi je sve, čuvajte ga. Velika mi je želja da sutra date sve od sebe i pobijedite jer ste najbolji! Zagi, čuvaj moj dvorac i sretno vam svima. Hvala vam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga mu je njegov zamjenik, novi kapetan Dinama Bruno Petković u ime kluba predao dres s brojem 293. "U ime cijele ekipe želimo ti se zahvaliti. Skoro je 300! Ostavio si trag u Dinamu kao rijetko tko! Želim ti svu sreću da se dokažeš i da se jednog dana vratiš nama i zaokružiš sve ovo što si radio svih ovih godina u najdražem dresu", rekao je Petković.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo