DRUŠTVENE MREŽE GORE: / Englezi poludjeli za Bilićem, s Mourinhom se svi sprdaju

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Slaven Bilić pravi je hit u tekućoj sezoni Premiershipa.

25.10.2015.
8:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Od rockera, pravnika i uspješnog trenera, do krvnika momčadi iz kruga TOP pet najjačih momčadi Premiershipa. Sve u jednom. Mourinho mu trenutno jako zavidi, možda mu sad i ne želi biti prijatelj, iako je uoči susreta rekao kako bi njih dvojca mogli biti "frendovi". Ali, nakon što ga je Hrvat nokautirao na svom Boleyn Groundu, Special One tone sve dublje i sve je bliže otkazu.

Image
MOURINHU SE SVIĐA BILIĆ: /

"Nas dvojica bismo mogli biti prijatelji"

Image
MOURINHU SE SVIĐA BILIĆ: /

"Nas dvojica bismo mogli biti prijatelji"

Nakon jučerašnje pobjede u derbiju,Bilić je postao hit na društvenim mrežama, a nogometni fanovi širom svijeta dive se sjajnim podvizima njegovih igrača. Navijači Chelsea, s druge strane, razapeli su Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Bilić je u potpunosti nadmudrio svog iskusnijeg kolegu koji je u drugom poluvremenu susret morao pratiti s stribina. Naime, u tunelu na poluvremenu verbalno se skukobio sa sucima i završio na tribinama.

Navijači se sprdaju s Mourinhom

Čak je i britanski glumac Danny Dyer, popularan po ulozi u BBC-evoj sapunici "Eastenders" i filmu o nogometnim hulganima "The Footbal Factory", ismijao Mourinha snimivši kako ga Portugalac ignorira u svečanoj loži nakon isključenja, do kojeg je došlo na poluvremenu u tunelu koji vodi u svlačionice kad je, nezadovoljan suđenjem, prigovorio sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog dugog jezika i temperamentnog karaktera završio na tribinama

Njegov dug jezik i temperamentna narav lansirala ga je s travnjaka na tribine, s kojih je gledao kako AndyCarroll zabija za 2:1 i novo posrnuće svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki navijači se na društvenim mrežama opraštaju od Mourinha, a katastrofalni niz Portugalca zagolicao je ionako veliku navijačku maštu. Pa je sve otišlo u smjeru viceva, sprdnji na račun Mourinha, samoubilačkih misija Special Onea, a ironija je otišla do te granice da su Mourinha navijači prozvali i "The miserable One" ili, jednostavno, bijednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u porazima biti bolji od Wengera

Bijednik ili ne, Mourinhu nije lako, a sprdnja ide do te granice da navijači ističu kako Special One gubi namjerno kako bi i u tome postao "bolji" od Arsenea Wengera. Iako, nogometni fanovi kao da zaboravljaju da je Wengerov Arsenal trenutno prvoplasirana momčad Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Mourinhova stolica opako se trese, pokvario je Abramovičev 49-ti rođendan, ali ruski tajkun neće samo tako dati svom "omiljenom" treneru otkaz jer bi ga to puno koštalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupi otkaz za Abramoviča

Točnije, Abramovič bi, u slučaju otkaza Mourinha, morao Portugalcu isplatiti nevjerojatnih 37 milijuna funti, oko 50 milijuna eura ili 330 milijuna kuna. Pa će uprava dobro razmisliti prije nego što se Mourinhu zahvali na suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo