'Drukeru' Mamiću prijeti nova privatna tužba!

19.12.2011.
11:32
VOYO logo

Premda je policijski dosje službeni podatak, čije je objavljivanje kažnjivo, Zdravko Mamić je iskoristio svoje gostovanje na HTV-u da pred cijelom nacijom pročita 'sočne detalje' iz, kako je sam rekao i pokazao, dosjea Danijela Hrnjaka i Thomasa Bauera.

Kada ga je voditelj Aleksandar Stanković pitao odakle mu policijski dosjei, izvršni predsjednik Dinama nije odgovorio, te bi mogao očekivati poziv za razgovor u USKOK-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitanje dosjea počinje od 38. minute

"Ovo su policijski dosjei od gospode koja to hara i koja to radi", izvadio je Mamić pregršt papira, a prekinulo ga je Stankovićevo pitanje koje je maksimirski šerif jednostavno prečuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odakle vama policijski dosjei?"

"Samo malo, kaže... Mario Hrnjak...", nastavio je Mamić čitati podatke iz navodnih dosjea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po riječima Thomasa Bauera, koji je za Sportski.net prokomentirao slučaj, dio dosjea je autentičan, ali dio je izmišljen.

"Strašno je takav jedan lik kao Mamić, s ne znam koliko kaznenih prijava, pred milijunskim auditorijem čita moj policijski dosje. Državno odvjetništvo bi svakako trebalo ispitati odakle mu dokumenti i jesu li autentični. Po ovome što ja mogu reći, ja zaista imam par prekršajnih prijava, ali nikakve provale o kojima je on pričao, pa to je smiješno. U svakom slučaju, konzultirat ću se s odvjetnikom i vidjeti hoću li ga tužiti", izjavio je Bauer za Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Mamić u emisiji ponovno dosta vremena potrošio na priču o tome kako nikad ne bi bio 'druker' i kako mu je potez Hrvoja Maleša nezamisliv, da bi nekoliko minuta poslije 'drukao' upravo Maleša u priči o puštanju Hrvatskog kupa, a onda i Bad Blue Boyse. Očito mu suradnja s policijom ipak nije toliko strana...

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo