'Nikome nije svejedno kad mu se opsuje mater, a mater mu je mrtva!'

Za vrijeme nedjeljne utakmice 26.

8.4.2013.
9:05
VOYO logo

Lalić je utakmicu gledao u društvu Hajdukovog predsjednika Marina Brbića, koji je inače njegov kum i prijatelj, te članova nadzornog odbora splitskog kluba Jake Andabaka i Ante Majića.

Lalić je u loži glasno komentirao nekoliko grubih startova Interovih igrača, što je isprovociralo predsjednika domaćina Branka Laljka, toliko da je ustao i navodno pred svima izvrijeđao sociologa. Ni profesor njemu potom nije ostao dužan, a došlo je do toga da je sukobljene strane morala razdvajati i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedio sam ispod Brbića i Andabaka sa svojim prijateljima i s Antom Majićem kad nas je Laljak počeo provocirati. Ja uopće ne znam tko je on, lice mi je bilo poznato, ali nisam ga se mogao sjetiti. Povod je bilo nekoliko oštrih prekršaja, oni su masakrirali hajdukovce i kad se dogodio jedan posebno grub faul, ja sam se digao i otvoreno prosvjedovao. To je bilo još prije nego je Oremuš dobio potres mozga, a onda se digao Laljak, opsovao mi nešto i naredio mi da sjednem. Nikome nije svejedno kad mu se opsuje mater, a mater mu je mrtva, zato sam i reagirao, ne dam nikome da me vrijeđa. Ipak, pokušali smo umiriti cijelu situaciju, ali Laljak je nastavio s najgorim mogućim riječima. Bilo je na rubu fizičkog obračuna, onda su se umiješali neki naši momci, pa neki njihovi, ali, srećom, policija je uspjela razdvojiti obje skupine, pa se nije dogodilo ništa strašno", ispričao je Lalić za portal Dalmacija News i objasnio u čemu vidi pozadinu sukoba.

"Ja njega ne poznajem, on je mene očito znao i vjerojatno su mu zasmetale moje izjave kontra Mamića, sve je to ista ekipa. Zbog toga sam već nekoliko puta napadnut na hrvatskim stadionima", zaključio je Lalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo