DRASTIČNA PROMJENA UOČI FINALA LIGE PRVAKA: / City i Chelsea ipak neće igrati u Istanbulu. Igrat će na sasvim drugoj lokaciji i to pred navijačima

Image
Foto: Profimedia

Nagađalo se kako bi se utakmica mogla odigrati na Wembleyju jer to odgovara i Manchester Cityju i Chelseaju, ali...

12.5.2021.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Kao što je bilo i za očekivati, finale Lige prvaka ipak se neće igrati u Turskoj, u Istanbulu, ali neće se zato igrati niti na Wembleyu kao što se predviđalo, već je određena jedna sasvim druga lokacija.

Naime, u Turskoj imaju velikih problema s obuzdavanjem koronavirusa i u roku od 24 sata trebala bi se donijeti odluka o premještanju finala u Porto, javljaju tako brojni svjetski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađalo se kako bi se utakmica mogla odigrati na Wembleyju jer to odgovara i Manchester Cityju i Chelseaju, ali odluka je takva da se 29. svibnja finale vrlo vjerojatno igra u Portu.

Image
Image

Manchester City Manager Pep Guardiola alongside Chelsea Manager Thomas Tuchel Manchester City v Chelsea, Premier League, Football, The Etihad Stadium, Manchester, UK - 08 May 2021,Image: 609989287, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Dobra je vijest da će na finalu moći prisustvovati i navijači, to jest oko šest tisuća pripadnika svakog kluba i dobro je što niti igrači niti navijači neće morati prolaziti kroz desetodnevnu hotelsku izolaciju jer u Portugalu, za razliku od Turske, takva pravila ne vrijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Portugal je i lani bio domaćin finala Lige prvaka, ali nije se igralo u Portu već u Lisabonu. Tada je slavio Bayern protiv PSG-a s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo