DRASTIČAN POTEZ REALA, ZIDANE OTPISAO DEVETORICU: / Evo koje su sve zvijezde na listi za odstrijel i je li Modrić ugrožen

Image

Španjolski As javlja kako će Zinedine Zidane krenuti u veliku čistku svlačionice i kako će otpisati čak devetoricu igrača

10.8.2020.
10:38
VOYO logo

Aktualni prvak Španjolske, Real Madrid, oprostio se od Lige prvaka već u osmini finala gdje ih je s dva puta po 2:1 pobijedio Manchester City. Sve u svemu, nije ovo bila baš tako loša sezone za Real, osvojili su naslov prvaka i prekinuli dominaciju Barcelone, igra im itekako popravila i grade neku novu i zanimljivu priču.

Međutim, španjolski As javlja kako će Zinedine Zidane krenuti u veliku čistku svlačionice i kako će otpisati čak devetoricu igrača. Prvi na popisu je, dakako, omraženi Gareth Bale. Velšanin nije bio niti na popisu igrača za utakmicu protiv Cityja, a već neko vrijeme utakmice gleda ili s tribina ili s klupe za pričuve. Spominje se u njegovu kontekstu povratak u Englesku, ali problema će biti oko plaće jer Bale zarađuje oko 600 tisuća eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu također više nema mjesta za Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac se nije naigrao ove sezone u Madridu, sve skupa je odigrao 728 minuta u kojima je zabio jedan gol i jednom je asistirao. Jamesa se nedavno također povezivalo s nekim engleskim klubovima, ali za sada nije poznato gdje bi mogao završiti.

Image
Foto: Profimedia

Spanish La Liga soccer match Real Madrid vs Villarreal at Alfredo Di Estefano Stadium, Madrid, July 16, 2020

Real Madrid players celebrate champions of the Spanish La Liga

Gareth Bale

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 543944747, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Odlazi i Marcelo?

Nadalje, na popisu je i Isco, plemeniti veznjak koji je u najboljim godinama i očajnički treba momčad u kojoj će imati stalno mjesto u prvoj momčadi. Zidane mu to ne može garantirati u Realu jer je konkurencije u veznom redu ogromna, a Talijani pak pišu kako bi Isca mogao dovesti Juventus, odnosno novi trener Andrea Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer se, kako tvrdi As, sprema i Luki Joviću. Mladi srpski napadač prošlog ljeta je stigao iz Eintrachta za 60 milijuna eura, ali se nije snašao u Madridu i u 806 odigranih minuta zabio je dva gola. U njegovu se kontekstu spominje prelazak u Monaco kod Nike Kovača, s kojim je sjajno surađivao u Frankfurtu.

Spominje se i odlazak Marcela. Brazilski bek mogao bi nastaviti karijeru u Juventusu, koji navodno planira spojiti njega i Ronalda na lijevoj strani, dok Real planira dovesti novog igrača na njegovoj poziciji. Odlazak je sam zatražio, kako tvrdi As, Lucas Vazquez, koji više ne želi biti 12. igrač u momčadi, a na transfer-listu su dospjeli i Nacho Fernandez, Mariano Diaz i Brahim Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se mjesecima pisalo kako bi Real mogao ovoga ljeta napustiti i hrvatski veznjak Luka Modrić, njega na ovakvim popisima, koji kolaju španjolskim medijima već neko vrijeme, na sreću nema. Modrić je bio jedan od najvažnijih igrača Reala nakon restarta lige i uvelike je pridonio osvajanju naslova pa će Zidane na njega valjda računati i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo