Drama u Tottenhamu: 'Ovo je noćna mora!'

Na White Hart Laneu vlada krizno stanje. Meč sezone protiv Reala je pred vratima, a Harry Redknapp, koji je na treninzima imao samo dvojicu (!) igrača, u očaju se hvata za glavu.

1.4.2011.
14:13
VOYO logo

Trener Tottenhama je pripreme za veliki obračun s Realom u četvrtfinalu Lige prvaka nazvao "farsom". U razgovoru za engleske medije Harry Redknapp je priznao da u momčadi vlada 'obrambena kriza' jer je spao na samo dva zdrava braniča - Michaela Dawsona i Sebastiena Bassonga.

Ledley King je već duže vrijeme odsutan, a sada će morati i na operaciju. Jonathan Woodgate se ozlijedio igrajući za rezervni sastav, ni Younès Kaboul nije spreman, a najnovija žrtva je William Gallas, koji ima problema s koljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/35504ac6a65e9a435d7c5a992aa98e13

Ali to nije sve. Redknappu je skoro cijela momčad bila u akciji proteklih dana, igrači su nastupali za svoje reprezentacije, među kojima je bila i hrvatska četvorka. Po povratku u klub trener Spursa je primijetio da je puno njih 'iscijeđeno', a neki su pokupili i sitne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo se jednostavno pretvorilo u farsu", požalio se Redknapp engleskim novinarima i nastavio: "Imao sam samo dvojicu igrača na treninzima prošlog tjedna - Toma Huddlestonea, koji se tek vraća nakon ozljede, te Jermainea Jenasa. Sve ostalo su bili juniori".

"U četvrtak smo se vratili treninzima u punom sastavu, no petorica mojih igrača su još u srijedu igrala 90 minuta za reprezentacije, tako da nisam imao koristi od njih. Još nekolicina se požalila na umor i manje grčeve. Ovo je noćna mora. A idemo u goste Wiganu kojeg moramo pobijediti ako želimo biti među prva četiri sastava, tako da u ovom trenutku uopće ne želim razmišljati o Realu", dodao je očajni trener Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za subotnji dvoboj protiv Wigana upitan je i Gareth Bale, pa je Redknapp pred velikom dvojbom - koristiti ga u prvenstvu ili čuvati ga za utakmicu protiv Reala. Čini se da skloniji drugoj opciji jer je već najavio da za Wigan ima dobre zamjene za Balea.

"Imamo još dobrih igrača koji mogu igrati na lijevo strani. Tu je Kranjčar koji je odigrao dvije cijele utakmice za Hrvatsku, a i Steven Pienaar je sada potpuno spreman", zaključio je Redknapp kojem je odjednom u cijeloj ovoj drami sada dobar i naš Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103240155006 arti-201103220577006 arti-201103220951006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo