DRAMA U PRVOM MOMČADI ŠPANJOLSKE LIGE: / Diego Costa usred sezone raskida ugovor, dobio spisak klubova u koje ne smije otići

Image
Foto: Profimedia, AFP

Atletico i tako ima Luisa Suareza koji se odlično snašao na poziciji centarfora u novom klubu,

28.12.2020.
15:10
Profimedia, AFP
VOYO logo

Prava drama odvija se u redovima vodeće momčadi španjolskog prvenstva Atletico Madrida. Njihov napadač Diego Costa tražio je sporazumni raskid ugovora s klubom, a Marca navodi da su u pitanju osobni razlozi.

Costa se ove sezone pojavio u samo sedam utakmica, i to ne u punoj minutaži, a uspio je i zabiti dva pogotka. Vječito problematičan, ali ipak odličan centarfor imao je problema s raznim ozljedama i bolestima ove sezone, a navodno mu klub nije htio na ljeto ponuditi produženje ugovora pa je odlučio da je najbolje da sam prekine suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamo će Diego?

Atletico i tako ima Luisa Suareza koji se odlično snašao na poziciji centarfora u novom klubu, no problem je za Diega Simeonea što nema adekvatnu zamjenu za njega ako mu bude trebao odmor ili ako ga zadesi kakva ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deportes COPE doznaje i zanimljive detalje dogovora Diega Coste i Atletico Madrida. Ako Costa raskine ugovor s njima, neće smjeti potpisati ugovor s Realom, Barcelonom ili Sevillom, inače će morati platiti Atleticu 25 milijuna eura.

Ako, pak, potpiše ugovor s nekim klubom koji igra u Ligi prvaka, morat će platiti Atleticu 5 milijuna eura. Ako ne potpiše za nijedan od navedenih klubova, Atletico će mu isplatiti 3,2 milijuna eura bonusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo