DRAMA NA RAMON SANCHEZ PIZJUANU: / Rakitićevog suigrača iznijeli na nosilima u suzama, hitno prebačen u bolnicu; 'Uništili su mi nogu'

Image

'Treneru, uništili su mi nogu'

7.2.2021.
12:35
VOYO logo

Sevilla je s 3:0 (0:0) nadigrala Getafe u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Image
SEVILLA - GETAFE 3:0: /

U vrućoj utakmici na Ramon Sanchez Pizjuanu isključena oba trenera

Image
SEVILLA - GETAFE 3:0: /

U vrućoj utakmici na Ramon Sanchez Pizjuanu isključena oba trenera

Svi pogoci pali su u posljednjih 30 minuta dvoboja, a ključnom se pokazala situacija iz 54. minute, kad je Dakonam grubim prekršajem teško ozlijedio lijevi skočni zglob sjajnog igrača Lucasa Ocamposa koji je na nosilima iznijet s terena i morat će dugo izbivati s travnjaka. Ovaj nas je trenutak posjetio na onaj kad je Eduardo da Silva stradao nakon krvničkog starta Martina Taylora na utakmici protiv Birminghama 2008. Tadašnji hrvatski reprezentativac, igrač Arsenala u naletu, teško je stradao i dugo izbivao van terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Bio je to trenutak koji je izazvao šok na licima svih igrača na terenu, gledatelja na stadionu, ali i onih pred tv ekranima. I sinoćnja situacija podsjetila je na tu, ponajviše zbog dramatičnosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ozljede bio najbolji na terenu

Argentinac je iznesen u suzama, a do tada je bio najbolji na terenu.

"Treneru pogledajte, uništili su mi nogu", rekao je Ocampos treneru Julenu Lopeteguiju dok je bio na nosilima. Inače, Football Espana prenosi pisanje katalonskog Mundo Deportiva, nogometni klub Sevilla zabrinut je da bi Ocampos mogao biti van stroja duže vrijeme, nakon što je hitno odvezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da će 26-godišnjak propustiti sredinu tjedna Copa del Rey derbi s Barcelonom, uz nadolazeće utakmice protiv Huesce i povratak Lige prvaka kod kuće protiv Borussije iz Dortmunda.

Novi igrač Papu Gomez zamijenio je Ocamposa protiv momčadi Josea Bordalasa, a veteran veznjak trebao bi zaigrati u prvih 11 protiv momčadi Ronalda Koemana 10. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za napomenuti da je Dakonam dobio izravni crveni karton u susretu za koji Ivan Rakitić nije konkurirao zbog žutih kartona, a u kojem su zbog žućne rasprave isključena i oba trenera, Julen Lopetegui i Joseph Bordalas Jimenez. Sve u svemu, bila je to jedna vruća utakmica na Ramon Sanchez Pizjuanu koju su obilježile stvari za koje ne želimo da se više događaju.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo