DRAGO ĆOSIĆ: / 'Da Hajduk ima Zdravka Mamića, govorim samo o nogometnom aspektu, igrali bi Ligu prvaka 10 godina zaredom

Image

Podsjetimo, Mamić je nedavno pravomoćno osuđen za izvlačenje više od 100 milijuna kuna iz Dinama, a već se neko vrijeme od hrvatskog pravosuđa krije u Bosni i Hercegovini

1.4.2021.
18:27
VOYO logo

Nekadašnji HRT-ov komentator Drago Ćosić gostovao je u Podcast Inkubatoru, u kojem je govorio o raznim temama. Ćosić se dotaknuo brojnih zanimljivosti vezanih uz hrvatski i strani sport, svoju karijeru.

Jedna od najzanimljivijih tema bio je Hajduk, za kojeg je Ćosić rekao da bi mu dobro došla osoba poput Zdravka Mamića, ali u nogometnom aspektu. Podsjetimo, Mamić je nedavno pravomoćno osuđen za izvlačenje više od 100 milijuna kuna iz Dinama, a već se neko vrijeme od hrvatskog pravosuđa krije u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vizionar'

"Glavni problem Hajduka je u nekonzistentnom vođenju. Da Hajduk ima Zdravka Mamića, govorim samo o nogometnom aspektu, čovjeka koji ima viziju, Hajduk bi igrao Ligu prvaka deset godina zaredom. Zbog navijača, atmosfere, svega. Jednog takvog vizionara, čovjeka koji je imao i ovlasti jer na ovaj način na koji se Hajduk vodi u zadnjih 15 godina se pokazuje iz godine u godinu da to nije dobar model i da to ne može funkcionirati, ali oni ga uporno guraju i ne znam gdje je kraj.

"Nisam tako negativan prema Zdravku. Pustimo sad ovaj dio koji je sud utvrdio, ali da je on imao viziju na koji način razvijati Dinamovu školu, klub, da je prepoznavao i uzimao na vrijeme mlade talente i da je dao ogroman doprinos uspjesima reprezentacije, ja sam apsolutno za taj dio, držim mu fige i hvala mu na tome definitivno", zaključio je Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu emisiju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo