Neprimjereno ponašanje /

Kontroverzna nutricionistica dobila otkaz u Hajduku: Napala suca i 'rušila Maksimir'

Image
Foto: Pixsell

Splitski klub odlučio je dati otkaz kontroverznoj nutricionistici

24.6.2024.
16:19
Pixsell
VOYO logo

Hajduk je uručio otkaz svojoj nutricionistici Dragani Sekulić Olujić, prenose 24 sata. Nutricionistica je ove godine izazvala dva skandala koja su nagrdila ugled kluba. Novi predsjednik kluba, Ivan Billić, želi se riješiti takvih incidenata u budućnosti pa se odlučio za takav potez.

Image
Ukradena fina svota /

Provalili u kuću majke francuskog reprezentativca: Adresa već danima kruži internetom

Image
Ukradena fina svota /

Provalili u kuću majke francuskog reprezentativca: Adresa već danima kruži internetom

Bivša nutricionistica Hajduka našla se u središtu skandala kada je krajem ožujka napala suca Igora Pajača i otkinula mu sprej. Isprva se nije znalo o kome riječ, već samo da je ženska nepoznata osoba kako je pisalo u sučevom zapisniku. Kasnije se pokazalo kako je to bila upravo Sekulić Olujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadašnje vodstvo kluba branilo je nutricionisticu govoreći kako imaju snimku koja pokazuje i drugu stranu medalje, ali je nikada nisu podnijeli te je Sekulić Olujić na koncu dobila kaznu od tisuću eura i tri mjeseca zabrane rada.

Druga sporna situacija se dogodila na njenome vjenčanju. U snimci koja je kružila internetom, nutricionistica je rezala tortu u obliku maksimirskog stadiona. Tada se dosta bahato i neuspješno pokušala opravdati: "Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram svojim problemom nego njegovim"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije se zamjerila samo novoj upravi, prenose 24sata. Navodno se zamjerila i nekim igračima jer im je ulazila u svlačionicu za vrijeme tuširanja. Pojedini treneri bili su nezadovoljni njenim radom jer su neki igrači bili tjelesno nespremni i s viškom kilograma.

Izgleda da će njezinu ulogu preuzeti novi trener Gennaro Gattuso koji je već krenuo s jakim treninzima i želi biti u potpunosti siguran da njegovi igrači budu fizički spremni za nadolazeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo