On nema strpljenja: 'Odmah bih krenuo na Mamića!'

Jedan od kandidata za novog predsjednika Hajduka je, vjerovali ili ne, legendarni vaterpolski trener Dragan Matutinović.

28.6.2012.
11:50
VOYO logo

"Prijavio sam se za predsjednika Hajduka, ali ne znam hoću li proći. Tko ima iskustvo rukovođenja momčadima može doći do vrhunskog rezultata, a to sam ja. Žao mi je gledati Hajduk gdje je, svi pričaju o novcima, a nitko nije spomenuo momčad", istaknuo je vaterpolski strateg i jasno poručio:

"Nema tog čovjeka koji će donijeti novce, to može ostvariti samo Hajduk kao brend. Da bi dobio sponzora moraš mu nešto i ponuditi, klub prvo mora biti prvi u Hrvatskoj pa će onda sponzori trčati za Hajdukom, ne obratno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Dinamo je trenutno daleko ispred Hajduka, i igrački i financijski.

"Postoji sistem koji se mora posložiti i momčad postaviti kao glavni prioritet. Mnogi kažu kako je za to potrebno nekoliko godina...ma tko bi čekao tako dugo? Nemam ja strpljenja, odmah bih išao po titulu, odmah bih krenuo na Mamića i Dinamo. Tko god me poznaje zna da želim samo prvo mjesto i ništa drugo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričalo se kako je Croatia bila privilegirana u Tuđmanovo doba, imala je pet naslova zaredom, a sada je Dinamo prvak već sedam godina zaredom! Po tome je jasno da se ovdje ne radi kako triba. Nedostaje entuzijazma, treba se ujediniti, i Torcidu i sve ljude koji mogu pomoći, napraviti zanos, pokret u cijelom Splitu", zaključio je Matutinović u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo