Mamić dobio ponudu za novi posao

4.9.2013.
13:23
VOYO logo

Kakva bi to utakmica Srbije i Hrvatske bila, a da se uoči nje ne javi i legenda jugoslavenskog nogometa te aktualni predsjednik Crvene Zvezde Dragan Džajić. A kad je hrvatski nogomet u pitanju, i u Beogradu se zna tko je glavni. Džajić o Zdravku Mamiću misli sve najbolje.

"Sposoban je menadžer, Dinamo već godinama suvereno vlada hrvatskim nogometom, a u transferima igrača na solventno tržište zaista je nenadmašan. U mojim teškim trenucima, kad sam bio na dnu, bio je vrlo korektan. Zašto ga ne vole? Na ovim prostorima ne vole ljude koji su uspjeli. Ako jednog dana ostane bez posla u Dinamu, neka se javi… ", izjavio je Džajić za srpske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici Srbije i Hrvatske sve je već rečeno, ali Džajić ima svoje mišljenje:

"Činjenica je da ljudi u Srbiji žarko žele tu pobjedu! Činjenica je i da ona srpskom nogometu ne donosi previše jer smo u dosadašnjim utakmicama uprskali stvar. Srbija živi još samo u teoretskoj šansi da će se plasirati na SP. Ali pobjeda bi bila snažna injekcija, melem na ranu oklevetanom nogometu. Rivalitet je ovdje uvijek bio prisutan još od utakmica Dinama i Crvene zvezde. Iako je prošlo puno vremena, nikako da taj rivalitet, koji se manifestira na razne, često i zastrašujuće načine, stavimo ad acta. Susreti srpske i hrvatske reprezentacije, pa i međusobne klupske utakmice izazivaju naročitu pažnju. I danas se u Beogradu poduzimaju neviđene mjere osiguranja i duboko se nadam da neće biti incidenata. Naravno, ne možemo ugasiti uvrede s tribina, to se jednostavno ne može spriječiti, ali prihvatimo to više kao stvar folklora… Srbija ima dobre individualce, koje, nažalost, nismo uspjeli sklopiti u dobar tim. Hrvati su bolja cjelina, tek povremeno osvježavaju ekipu novim imenima. U ovoj utakmici Hrvatska nije favorit, ovo je vjerojatno i njihovo najteže gostovanje i ako se na Marakani izvuku bez poraza, kapa dolje, pravi su tim", poručio je Džajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo