NAJBOLJI STRIJELAC HNL-A SLETIO U SOLUN, POSLAO I CRNO-BIJELU PORUKU: / Mišković dogovara odličnu zamjenu iz Dinama

Image
Foto: Instagram

Antonio Mirko Čolak postaje novi igrač PAOK-a

20.9.2020.
21:12
Instagram
VOYO logo

Prošlosezonski najbolji strijelac HNL-a Antonio Mirko Čolak sutra ili najkasnije u utorak bi trebao postati i službeno novi igrač PAOK-a iz Soluna. Neslužbeno doznajemo u poslijepodnevnim satima nedjelje kako je posao dogovoren, te kako ostaju tek detalji ugovora. Svoj odlazak ovaj 27-godišnji napadač potvrdio je kasnije i objavom na Instagramu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je fotografiju trenutka ukrcaja na privatni avion za Grčku te napisao "Na putu" uz crno-bijele boje u obliku dvije točkice,inače boje grčkog kluba za kojeg će nastupati.

Image
Image

25.07.2020., Stadion Rujevica, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, HNK Rijeka, NK Istra 1961. Mirko Antonio Colak Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Image
DOZNAJEMO: /

Najbolji strijelac HNL-a blizu prelaska u PAOK; Mišković napravio manevar i 'navukao' Grke; 'Radimo još, nije gotovo'

Tri strane sudjelovale u pregovorima

Kao njegova zamjena na Rujevicu bi mogao stići na posudbu i igrač Dinama, Sandro Kulenović. Klub, naime, radi na tome i to bi se moglo dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri strane u pregovorima, Rijeka ispred koje je tu bio šef kluba Damir Mišković i PAOK i menadžeri, nekadašnji reprezentativac i internacionalac Jurica Vranješ, te poznati riječki odvjetnik Duško Miočić, zaključile su danas posao", pišu Sportske novosti.

Image
Image

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Kristian Traychev Dimitrov, Sandro Kulenovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Rijeka će za novog hrvatskog A reprezentativca dobiti tri milijuna eura i 15 posto od idućeg transfera, a sada već bivši igrač Rijeke, potpisat će trogodišnji ugovor težak 450.000 eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mišković odbio prvu ponudu

Mišković je odbio prvu ponudu PAOK-a, razumljivo i zašto. Predsjednik Rijeke, već iskusni pregovarač na nogometnom tržištu, samo je odmahnuo rukom na ponudu od 2.8 milijuna eura, to j bilo premalo za takvog napadača. PAOK je nakon toga podebljao ponuda na tri, odnosno 3,5 milijuna eura, a tu treba pridodati i bonuse budućih transfera.

PAOK je, pak, dobio igrača koji mu treba u vrhu napada nakon što je klub napustio Chibu Akpoma i otišao u Middlesbrough. Abel Ferreira, strateg solunskog sastava, inzistirao je na dovođenje Čolaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo