DOZNAJEMO: LEGENDARNI DINAMOVAC I VATRENI VRAĆA SE U ZAGREB: / 'Ne znamo točno u kakvom je stanju, ali veliko je pojačanje'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

O transferu se priča već neko vrijeme, ali sve do sada je bilo neslužbeno.

29.8.2019.
14:45
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Kako nam je potvrđeno iz kluba, bivši će hrvatski reprezentativac i miljenik publike Dinama, Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, potpisati jednogodišnji ugovor s klubom sa zagrebačke Kajzerice, Lokomotivom.

O transferu se priča već neko vrijeme, ali sve do sada je bilo neslužbeno. Međutim, klub nam je sada potvrdio kako je stvar gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još samo čekamo realizaciju i potpis ugovora će vjerojatno biti za vikend", kratko su nam rekli iz kluba, ali to je uglavnom to, Sammir se gotovo sigurno vraća u Zagreb.

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

08.07.2017., Murska Sobota- Pripremna utakmica izmedju GNK Dinamo i FC Slovacko. Sammir. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Je li u formi?

Brazilac se vjerojatno već zaželio nogometa jer posljednjih pola godine, otkako je potpisao za brazilskog drugoligaša Recifea, nije se baš naigrao. Isprva je dobivao nešto minuta, ali u posljednjih 10 utakmica skupio je tek nešto više od 90 minuta na terenu s tim da posljednje četiri uopće nije bio u kadru. Svi znamo kako je Sammir ubojit kada je u formi, a to je sada najveće pitanje. No, iz kluba tvrde kako je on veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada ne znamo u kakvoj je zaista formi, ali nije baš da nije igrao, nastupao je u 13 susreta u posljednja četiri mjeseca. Naravno da računamo na njega odmah, ali vidjet će trener nakon nekoliko dana hoće li ga odmah koristiti u prvoj utakmici ili će ga dozirati. Mi na Sammira gledamo kao na pojačanje, kao i na sve igrače koje pokušavamo dovesti", rekli su nam iz Lokomotive.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

08.04.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Mario Situm, Sammir. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Sammir će potpisati na godinu dana, a plaća će mu navodno biti otprilike kao i onima koji u klubu zarađuju najviše, a to je negdje oko 70-ak tisuća kuna mjesečno te možda još pokoji bonus za pogodak ili nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je trenutačno još u rodnoj zemlji, a kako kažu iz kluba trebao bi stići za vikend kako bi se sve realiziralo. Lokomotiva prvu sljedeću utakmicu igra 14. rujna, a do tada bi Sammir mogao biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo