'VRAŠKI' PROBLEMI / Doveden je za 85 milijuna eura, a sada trenira s juniorskom momčadi: Zabranjene su mu i sve prostorije prve momčad

Image
Foto: profimedia

Zabranjen mu je pristup svim klupskim prostorijama koje su za prvu momčad

26.9.2023.
10:43
profimedia
VOYO logo

Engleski reprezentativac, Jadon Sancho nekada je bio potencijal za Zlatnu loptu, a sada se nateže s trenerom Manchester Uniteda, Erikom ten Hagom.

Image
EL CROATICO /

Poznato je tko sudi najveći hrvatski derbi: Hajdukovcima sporan jedan detalj

Image
EL CROATICO /

Poznato je tko sudi najveći hrvatski derbi: Hajdukovcima sporan jedan detalj

Manchester je Sancha iz Borussije Dortmunda doveo na ljeto 2021. godine za 85 milijuna eura. Uz pokazani talent očekivalo se kako će klubu pripomoći da zauzmu vrh engleskih, ali i europskih ljestvica, no to nije bio slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi se Englez u prvoj sezoni za Crvene vragove slabo proslavio, zabivši tek pet pogodaka uz tri asistencije u 38 nastupa, a u idućoj se popravio tek za nijansu gdje je zabio sedam golova i za tri asistirao. Sveukupno je to bio preslab doprinos klubu za nekoga tko je vrijedan skoro 100 milijuna eura.

U ovu je sezonu krenuo kao pričuvni igrač i odigrao ukupno 76 minuta, a kasnije ga više nije ni bilo. U utakmici s Arsenalom nije bio uopće uvršten u sastav, a ten Hag je to pripisao nedovoljnom angažmanu na treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon te se izjave na društvenim mrežama oglasio i reprezentativac koji je demantirao Erikove izjave.

Od tada se Sancho našao na treninzima juniorske momčadi, a Daily Mirror piše da mu je zabranjen pristup svim klupskim prostorijama koje su za prvu momčad, a tako će i biti sve dok se ne ispriča treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Unitedu ni bez Sancha nije najbolje krenulo u sezoni. U Premier ligi se na ljestvici nalazi na 9. mjestu imajući samo devet bodova iz šest odigranih utakmica.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo