SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? / Dosta neobična priča nekada velike nogometne zvijezde. Trpao je velikanima po Europi, a onda se u potpunosti preobratio

Image
Foto: Profimedia

Te 2015. godine potpuno opravdano ostvario veliki transfer jer za Porto je zabio 92 gola i dodao je 13 asistencija u 136 utakmica

29.9.2022.
22:47
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja zvijezda Porta, Atletico Madrida, Kolumbijac Jackson Martinez, umirovio se jop 2020. godine s tek 33 godine. Martinez je bio jedno od najskupljih pojačanja madridske momčadi, platili su ga Portu 35 milijuna eura, ali potpuno opravdano.

Martinez je te 2015. godine potpuno opravdano ostvario veliki transfer jer za Porto je zabio 92 gola i dodao je 13 asistencija u 136 utakmica. Dvije sezone za redom bio je najbolji strijelac portugalske lige i za reprezentaciju je upisao 40 nastupa te je dao devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prelaskom u Madrid karijera ovog kolumbijskog nogometaša i bivšeg reprezentativca počela naglo padati. U Atleticu se nije snašao zabio je samo tri gola u 22 utakmice i vrlo su ga brzo Madriđani preprodali kineskom Guangzhou za čak 42 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrenuo se bogu

U Kini je odigrao samo 16 utakmica zabivši pritom četiri gola i potom je prešao u Portimonense, te je na koncu okončao karijeru 2020. godine.

Danas Jackson ima 35 godina i uglavnom se bavi propovijedanjem božje riječi. A pojasnio je za kolumbijske medije i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživao sam u požudi i grijehu. Nisam to tada vidio na taj način, već kao nešto normalno, kao svi drugi. Ali nikad ne vidite Boga sve dok on nije jedino što vam preostaje. Ja sam se odlučio usredotočiti na njega", priznao je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo