ČISTI SE SVLAČIONICA / Došao kao pojačanje, odlazi kao višak: Tramezzanijev miljenik napušta Hajduk?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, u ožujku je Rosenborg iskazao interes za njegove usluge, no igrač je odbio transfer s namjerom da se nametne Dambrauskasu

19.7.2022.
12:51
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk i njegov sportski direktor Mindaugas Nikoličius ovog ljeta u tišini čiste svlačionicu dok navijači čekaju pojačanja. Nakon što su nekolicinu mladih, perspektivnih igrača poslali na posudbe sada je Litavac zasukao rukave i traži način kako da se riješi igrača s visokim plaćama i malim doprinosom. Prvi na listi za otpis su Dimitros Diamantakos, Samuel Eduok i Alexander Kačaniklić.

Sudeći po pisanju švedskih medija, za ovog posljednjeg je napokon pronašao rješenje. Kačaniklić bi karijeru trebao nastaviti na Cipru, točnije u AEL-u iz Limassola, piše Sportbladet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDNA KOINCIDENCIJA /

Gdje Hajduk prođe trava ne raste: Koje je velikane pokosilo 'hajdučko prokletstvo'

Image
ČUDNA KOINCIDENCIJA /

Gdje Hajduk prođe trava ne raste: Koje je velikane pokosilo 'hajdučko prokletstvo'

Tramezzani ga je volio

Oni se pozivaju na dobro obavještene izvore bliske ciparskom klubu no iz Splita još nema potvrde ovih spekulacija. Podsjetimo, Kačaniklić je stigao prošle zime na Poljud i imao je vrlo dobar start u bijelom dresu. Paulo Tramezzani ga je koristio na desnom krilu, a uz nekoliko asistencija je Kačaniklić zabio i dva pogotka. Dobro je surađivao s Markom Livajom i činilo se da su Splićani u ovom slučaju pogodili.

Ipak, Šveđanin balkanskih korijena nije imao sreće s ozljedama koje su ga na duži period izbacile iz momčadi, a po povratku na travnjak njegovo mjesto su već popunili Emir Sahiti i Jan Mlakar. Neosporno je da Kačaniklić ima nogometno znanje no sklonost ozljedama i plaća koja zasigurno nije simbolična ga guraju prema izlaznim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak i Kačaniklića se nešto u ovom slučaju pita. Podsjetimo, u ožujku je Rosenborg iskazao interes za njegove usluge, no igrač je odbio transfer s namjerom da se nametne Dambrauskasu. S obzirom na to da nije uspio u toj pothvatu možda ovog puta potraži sreću na drugom kraju Mediterana.
Šveđanin ima ugovor još dvije godine sa Splićanima, a na Transfermarktu vrijedi simboličnih 250 tisuća eura te je logično zaključiti da Hajduk na njemu ne može previše zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo