'Došao je za 30.000 eura, a vrijedit će milijune!'

Branko Laljak, direktor zaprešićkog Intera, imao je 'dobar nos' kada je u Zaprešić doveo golobradog mladića Aleksandra Trajkovskog. Platio ga je prošle godine 30.

30.4.2011.
13:01
VOYO logo

Mladi makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski oduševio je igrajući za zaprešićki Inter u utakmicama protiv Šibenika (3:2) i Hrvatskog dragovoljca (3:2). Taj 18-godišnjak odigrao je ove sezone ukupno 11 utakmica i postigao tri pogotka, ali više od statistike, o njemu govore riječi stručnjaka.

Ne hvali ga samo direktor Branko Laljak, koji ga je i doveo u Inter pa sad već zadovoljno trlja ruke, nego i treneri protivničkih momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je igrač koji će vrijediti milijune eura. Već sada mu je cijena u stotinama tisuća eura. S njim imamo ugovor na pet godina, kao i s ostalim mladim igračima poput Blaževića i Oršića", zadovoljno trlja ruke Laljak.

Mladi napadač već je odlučio da neće graditi karijeru preko Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu je jednostavno uvijek prejaka konkurencija i pitanje je kada bih i koliko dobio priliku. Želio bih još jednu sezonu igrati u Interu, a onda možda otići prvo u Belgiju, a potom u jaču ligu poput talijanske", kaže i objašnjava svoj put u Interu.

"U prvom dijelu sezone povremeno sam ulazio u igru, a standardan sam postao tek u posljednjih nekoliko utakmica. Nisam imao pravo igrati sve dok nisam navršio 18 godina. Prošla godina bila mi je zbog toga dosta teška jer sam samo trenirao i igrao prijateljske utakmice", ističe Trajkovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen je u makedonskom mjestu Dračevu gdje je igrao za pionire SSK. U Zaprešiću se odlično snašao.

"Zaprešić je miran gradić kao stvoren za mladog sportaša. Sve je blizu, a u gradu imam sve što me zanima. U slobodno vrijeme se odmaram, nisam ljubitelj noćnih izlazaka. Družim se sa suigračima Balićem i Oršićem koji su moja generacija. Slušam isključivo stranu glazbu, a volim gledati dokumentarne filmove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo