Stiže velika prijetnja za Mandžu? Prvak traži 30 milijuna eura!

Informaciju talijanskog Sky Sporta da je napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski dogovorio transfer u Bayern proširio je u utorak i njemački dnevnik Bild.

6.2.2013.
11:25
VOYO logo

Poljskom nogometašu ugovor s aktualnim njemačkim prvakom istječe u ljeto sljedeće godine, a s obzirom da nije dogovorio nastavak suradnje, sve je jasnije da će već na kraju ove sezone napustiti Dortmund.

Najviše se posljednjih mjeseci spominjao mogući prelazak u Manchester United, ali u utorak je i Bild objavio kako je Lewandowski prije dva dana navodno sve dogovorio s Bayernom. Međutim, 24-godišnji Poljak ima još godinu dana ugovora s Borussijom koja će tako sigurno inkasirati određenu odštetu. I tu dolazimo do nevjerojatne informacije koju donosi Bild: Dortmunđani će tražiti 30 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doista je teško vjerovati da bi Bayern pristao platiti toliki iznos za igrača kojem ugovor istječe za godinu dana kada ga može dobiti besplatno. "Nema ništa novo oko Lewandowskog. Ako Robert želi u drugi klub, sjest ćemo za stol i razgovarati. No, treba imati na umu da njegov ugovor vrijedi do ljeta 2014. godine", istaknuo je predsjednik Borussije Joachim Watzke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo