DONNARUMMA NA RAZGOVORU S ULTRASIMA: / Najžešći navijači Milana pred njega stavili ultimatum - pale teške riječi

Image
Foto: Profimedia

Donnarummu pozvali ultrasi na razgovor ispred kampa Milanella ove subote

2.5.2021.
11:21
Profimedia
VOYO logo

Sjajni Milanov vratar Gianluigi Donnarumma morao je na raport ultrasima svog kluba. Najžešći navijači kluba sa San Sira tražili su od mladog golmana da produži ugovor ili nadolazeću utakmicu odsjedi na klupi.

Pozvali ga ultrasi na razgovor

Gianluigija Donnarummu pozvali su ultrasi na razgovor ispred kampa Milanella ove subote. Uvrijeđeni, prema informacijama Sky Sport Italia, od vratara se tražilo da ne igra sljedeći okršaj protiv Juventusa ukoliko ne produži ugovor s Rossonerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultrasima Milana zasmetalo je to što bi Gianluigi Donnarumma mogao put Juventusa i PSG-a, a njegov agent Mino Raiola za njega je stavio visoku licitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klub prvo odbio zahtjev za razgovor navijača i Gigia'

Iako je klub prvo odbio zahtjev za razgovor navijača i Gigia, mladi golman sam se odlučio izaći pred njih a kako pišu talijanski mediji i prenose oni francuski, bilo je tu teških riječi. No, nije poznato koji je epilog njihovog razgovora, a kobni datum za Milan kad njihov golman ostaje bez ugovorne obveze sve je bliže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači Milana pred Donnarummu postavili su iznenađujući zahtjev svom igraču, pozivajući ga da ne igra sljedeće nedjelje protiv Juventusa, u odlučujućoj utakmici za Ligu prvaka, ako ne potpiše produžetak. do tada", stoji u tekstu francuskog Actu.Sporta.

Novčani zahtjevi Mina Raiole su, za trenutne okvire Milana, jako visoki, a za spomenuti kako mu ugovor traje do 30. lipnja. Stoga, kako to zaključuju Talijani i Francuzi, sve je izglednije da Gianluigi Donnarumma na kraju sezone napusti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo