'Donijet ću šou, sa mnom neće biti dosadno'

"Možete me usporediti s Franckom Riberyjem, ja sam taj tip igrača", najavio je 20-godišnji krilni napadač Basela Xerdan Shaqiri, koji će od ljeta nositi dres minhenskog Bayerna.

16.2.2012.
12:26
VOYO logo

Nogometaš rođen u Gnjilanima na Kosovu, najveći talent švicarskog nogometa, nada se da će jednog dana dosegnuti kvalitetu Francka Riberyja, zvijezde Bayerna i Bundeslige.

"Volim napraviti potez iznenađenja, solo-prodor, gol ili dodavanje koje nitko ne očekuje. U meni će Bundesliga dobiti igrača koji voli trikove, šou, nešto posebno. Sa mnom neće biti dosadno", predstavio se i najavio svoje mogućnosti Shaqiri, koji će za svoj aktualni klub, Basel, zaigrati protiv budućeg, Bayerna, u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je da ga u Bayernu, koji je osigurao njegove usluge na četiri godine, čeka jaka konkurencija. Koliko je teško izboriti svoje mjesto u početnih 11, ilustrirao je na primjeru našeg Ivice Olića.

"Konkurencija u Bayernu je strašna! To se najbolje vidi na primjeru Ivice Olića, koji često nije u početnom sastavu. No, ne dolazim tek popuniti broj, ne želim u Münchenu imati na klupi 'stalno mjesto boravka'."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je i otkrio koji će mu biti najveći cilj u bavarskom gigantu.

"Želim s Bayernom do 2016. godine osvojili Ligu prvaka. Bayern je broj 1 u Njemačkoj. Borussia Dortmund je opasna i prijeti, ali Bayern će uvijek biti broj 1."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo