DOMAGOJ BRADARIĆ JEDAN JE OD PREDVODNIKA NOVE HRVATSKE: / 'Bit će oscilacija, ali treba to istrpjeti'

Image
Foto: Profimedia

Bradarić u francuskom klubu igra na poziciji lijevog braniča, ali protiv Švicarske je odigrao odlično na lijevom krilu

8.10.2020.
19:41
Profimedia
VOYO logo

Domagoj Bradarić, 20-godišnji standardni prvotimac Lillea, nakon sinoćnje pobjede 2:1 u prijateljskom susretu protiv Švicarske istaknuo je podršku iskusnijih reprezentativaca uoči susreta.

"Svi stariji igrači su mi dali podršku prije utakmice, pa sam se osjećao sigurno i opušteno, bez straha. Vratili smo se nakon vodećeg pogotka Švicaraca, a momčad je pokazala da se digla poslije loših igara u rujnu. Puno su nam pomogli i naši navijači, svuda hrvatske zastave, kao da igramo doma. Vjerujem da ćemo na toj razini biti i u utakmicama protiv Švedske i Francuske i da ćemo opet pobijediti", izjavio je Bradarić, koji je pružio odličnu partiju u debiju za Vatrene te je asistirao za izjednačujući pogodak Josipa Brekala u 42. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BREKALO ĆE PROTIV ŠVEDSKE IGRATI PROTIV DVOJICE JAKO DOBRIH ZNANACA: /

'On je vrhunski igrač, godinama jedan od ključnih u Leipzigu'

Image
BREKALO ĆE PROTIV ŠVEDSKE IGRATI PROTIV DVOJICE JAKO DOBRIH ZNANACA: /

'On je vrhunski igrač, godinama jedan od ključnih u Leipzigu'

Bek na specijalnom zadatku

Bradarić u francuskom klubu igra na poziciji lijevog braniča, ali protiv Švicarske je odigrao odlično na lijevom krilu.

"Primarno ja sam branič, ali odigrat ću i druge pozicije kad se to od mene traži. Prvih 10 do 15 minuta mi je trebalo da se snađem na poziciji lijevog krila, koju odavno nisam igrao, a prije utakmice napravili smo samo dva treninga. Zahvalan sam izborniku što mi je dao priliku i što sam se uspio dokazati", kazao je Bradarić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku reprezentacija očekuju utakmice Lige nacija protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na stadionu Maksimir. Na upit očekuje li minutažu i u tim utakmicama, Bradarić je rekao: “Ja sam sretan što sam u reprezentaciji. Mlad sam, nastavit ću raditi i minutaža će doći. Sve sam zaslužio svojim radom, tako će biti i u budućnosti. Dosta je mladih i kvalitetnih igrača, polako se počinje to uklapati. No, kod mlađih uvijek će biti oscilacija, ali to treba istrpjeti. Sada je glavni cilj pobijediti Švedsku kako bi zadržali renking uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo”, rekao je Bradarić.

On je istaknuo dvojicu trenera koji su mu pomogli na početku karijere: “To su Vik Lalić i Siniša Oreščanin, oni su mi puno pomogli u svladavanju nogometnih stvari, a velik iskorak bio je odlazak u Lille. U mojoj igri ima još stvari koje se mogu popraviti i radim na njima svakodnevno, baš kao i na vrlinama”, zaključio je Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo